mam taky problem mam chlapca s ktorym som pol roka ja ho lubim on mna tiez lenze ja stale rozmyslam nad jeho ex. chodil s nou 2 roky a ona ho podviedla s kamaratom 2 krat jej odpustil ale ked to spravila aj potom psychicky sa zrutil nahal školu preto
ty vole, nič s tým nevieš robiť, teraz má teba a keď vravíš, že ťa ľúbi a všetko, čo chceš týmto fórom riešiť akože? proste na to nemysli alebo si nájdi niekoho kto ešte nikoho predtým nemal keď ti to tak strašne prekáža..
@baraninka to si taká povaha, s tým ozaj sotva čo narobíš. Najlepšie bude, keď si ozaj nájdeš niekoho, ako @1 povedala - kto ešte nikoho pred tebou nemal
mam priatela ktorý ma za sebou tiez dost skaredy vztah kvôli ktoremu dost trpel... nebudem to tu rozmazavat, ide o to ze teraz ma mna a ja sa vsemozne snazim aby na to zle zabudol pretoze nemá zmysel sa k tomu vracat... skor sa snazim aby pri mne zazival iba pekne veci a co najmenej myslel na to zle.
nerieš debiliny... ak ju vkuse nespomína a tebe dáva najavo že ťa ľúbi tak mu buď oporou a neobzeraj sa do minulosti, či chceš aby aj kvôli tebe takmer nespal a zošalel? to nie je sranda...
@baraninka Myslím si, že je úplne normálne čo prežívaš (viem to s vlastnej skúsenosti). Musíš začať svojmu priateľovi dôverovať, veriť mu a zabudnúť na to, čo bolo ale myslieť na to, čo je teraz medzi vami dvomi. Je to ťažké, netrvá to pár týždňov, chce to čas, naozaj. Ale buď trpezlivá, vydrž. Ono Ťa to prejde a sama zistíš, že jemu už na nej nezáleží...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
bud rada ze mas chalana co dokaze tak oddane lubit
každý má niečo za sebou. a keď to nedokážeš akceptovať, a riešiš takéto debiliny, je mi toho tvojho chlapa naozaj ľúto.