Ahojte,
Čo si myslíte o vzťahu z výhodami ak je partnerka panna ? Zaujímal by ma pohľad chlapov čo by robili ako by sa správali , a dievčat čo si myslia.
,, Čo si myslíte o vzťahu z výhodami ak je partnerka panna ? ,,
že tu niečo nesedí lebo tento pojem pojednáva hlavne o mimovzťahovom sexe a panna evidentne ešte sex nemala
a navyše s kým s čím sa píše so S
..
a nie je to vzťah, ak to chcem poňať v tom nevulgarnom slova zmysle nazval by som to mileneckým vzťahom, ak vulgarnejším nazval by som to kurvením sa, ale určite nie ,,priateľstvom,, a nechapem inak čo je na tom výhodné že sexujem s dievčaťom ale nechce mať nič viac so mnou
to si važne mysliš že keď mu budeš pravidelne dávať tak sa do teba zalubi ? .. asi ťažko ... keď ide chlapovi hned od začiatku o sex a nič iné v tom nevidieť tak z toho nič iné ani nevykuzliš
@melancholik
"že tu niečo nesedí lebo tento pojem pojednáva hlavne o mimovzťahovom sexe a panna evidentne ešte sex nemala"
W T F tam kde je logika prosim ta?
---------------------
inak je mi to srdecne jedno, co ludia spolu robia, pokial sa ma to netyka...ale neuznavam to tak, ako sa to dnes bezne robi - ludia zavrhuju vztahy lebo "sa na to necitia" a prilezitostne sa kamaratia s vyhodami s kymkolvek kto pride do cesty, ved zasukat si treba. takto sa mi z toho dviha zaludok.
@klauds117 mysliet si ze zena cez postel dosiahne vztah...naivita najvacsieho kalibru
Panenstvo je niečo jedinečné ako dar. Je úžasné, že existujú ženy, ktoré chcú seba darovať svojmu manželovi. A tak aj muži. Vždy sa človek môžeš rozhodnúť žiť čisto, aj keby mal za sebou hocičo, aby sa potom daroval celý svojmu partnerovi v manželstve.
Takéto "priateľstvo" považujem za urážku (skutočného) priateľstva.
Za používanie človeka ako nejakú vec na uspokojenie svojich potrieb.
Sme vraj mysliace bytosti. Ani zvieratá to nerobia len tak z rozmaru...
Považujem to za zabíjanie lásky a jej zmyslu, za zabíjanie dôvery, cudnosti, priateľstva...
Je to veľké zlo, ktoré má oveľa väčšie zlé následky ako sa na prvý pohľad zdá...
Urážky typu: si spiatočnícky debilko z inej planéty, ktorý patrí do kláštora a blázninca mi zasielajte do TS, nech tu nespamujeme...
Podla mna to panenstvo/panictvo nie je az taky emocionalny big deal, ale jasne ze ked to niekto berie ako velku vec, tak asi prvy vztah by mohol byt skor bez vyhod.
V kazdom pripade ak sa chces zabavat, urcite do toho chod, je to kopa srandy. Ak ti to ponuka ten chalan, pricom ty si na neho namotana, tak ho posli prec (akurat si ublizis) a najdi si niekoho, komu viac zalezi na tebe a tvojich pocitoch. Vseobecne pokial ta vzajomna interakcia je nejak viac intenzivna a romanticka, ma to tendenciu sa pomerne rychlo posrat. Na druhej strane to niektorym ludom takto celkom dobre funguje, takze nejake ultimatne platne zavery nechcem robit
moja byvalka sa zalubila do jedneho chalana, on ju chcel na sex, rozisli sa hned ako to zistila, ale az potom ako sa rozisla so mnou a ja som jej ... Ale nic, uz je to minulost.
Moja rodinna znama mi hovorila ako prvy krat prisla o panenstvo s blbymi chalanmi, prve vztahy boli uplne o nicom a kazdy ju chcel osulozit a nikto na vztah, bola sklamana. A tebe poradim len tolko, ze pre jedneho chalana slnko nesvieti a posli ho k vode, ak ti neponuka co chces, nemen ho, nestracajte cas, nenut ho. Tak ako sa popalili tie co som spomenul, sa aj ty. Ale ide len o to, ze ony samy nechceli kamarata s vyhodami. Sam neviem ci by som chcel byt len milencom. Nepaci sa mi nanajvys byt zaloznym pajacom, co ked ona si zmysli, tak ja pricupkam. Urazilo by ma to nesmierne. Aj ked je naivne zakladat si silny az manzelsky vztah s cudzou osobou,s ktorou sme si padli do oka, byt s babou len na sex, to som este nemal a nemierim k tomu. Nanestastie pre mna, som priebercivy.
ked je dievca panna, tak je aj dobra krava keby sla do vztahu s výhodami. kazde dievca chce to svoje "poprvé" mat krásne a z lásky - alebo teda aspon väcsina dievcat, myslím. cize nie, ak by som bola panna a mala by to byt moja prva skusenost, neurobila by som to. a ani by som nikomu neporadila aby to robil. myslim si ze to prinesie len nestastie a smutok a neskor olutovanie.
a inak vztah s vyhodami, why not. kludne - teda az do chvile ked sa to na jednej zo stran neprevali v lasku. potom mame pruser
No ak nevies ci je to spravne, nerobil by som to. Isiel by som do toho len vtedy ak by si bola presvedcena o tom ze je to OK a nemusela by si sa pytat na birdze. Takto je totiz 50% sanca ze to olutujes - moj pohlad na vec
No a ako by som spraval keby som mal fwb a bola by panna... vazil by som si to, ale bola by to pre mna aj urcita zodpovednost aby som nic nepokazil a tak, cize ma to aj dobre aj zle stranky ale medzi muzskymi povahami su velke rozdiely tak je ti na nic sa na toto pytat kedze on moze byt uplne iny
Tato forma vztahov, mno, ako to povedat efektivne...su nic moc...uprednostnuju to skor ludia, ktorym bolo niekedy v minulosti ublizene a nedokazu sa citovo otvorit...teda nie hned...ale ono to hovorim len svoj pohlad svoju skusenost...mal som taketo vztahy ( ak sa to nejakym vztahom nazvat da ) v jednom obodobi zivota...asi take 3-4 roky...ale nakoniec som aj tak prisiel na to, ze je to pre cloveka skor na škodu, ako na uzitok...mozno su ludia, ktory sa potrebuju vyburit, ja patrim medzi nich...takze odpoved na tvoju otazku..ak je dievča panna ( ale aj chlapec ), tak by som neexperimentoval takymto sposobom...Ja by som kočku, ktora je panna, do takehoto akoze kamaratstva urcite netahal...moj nazor...
@mayben tak ale najdu sa aj ludia ktory neberu panenstvo ze je to nieco specialne a nemyslia si ze by to malo byt prvy krat jedinecne ... niektorym je to proste jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
že tu niečo nesedí lebo tento pojem pojednáva hlavne o mimovzťahovom sexe a panna evidentne ešte sex nemala
a navyše s kým s čím sa píše so S
..
a nie je to vzťah, ak to chcem poňať v tom nevulgarnom slova zmysle nazval by som to mileneckým vzťahom, ak vulgarnejším nazval by som to kurvením sa, ale určite nie ,,priateľstvom,, a nechapem inak čo je na tom výhodné že sexujem s dievčaťom ale nechce mať nič viac so mnou
nič.
ja podporujem takuto organizaciu priatelstva
"že tu niečo nesedí lebo tento pojem pojednáva hlavne o mimovzťahovom sexe a panna evidentne ešte sex nemala"
W T F tam kde je logika prosim ta?
---------------------
inak je mi to srdecne jedno, co ludia spolu robia, pokial sa ma to netyka...ale neuznavam to tak, ako sa to dnes bezne robi - ludia zavrhuju vztahy lebo "sa na to necitia" a prilezitostne sa kamaratia s vyhodami s kymkolvek kto pride do cesty, ved zasukat si treba. takto sa mi z toho dviha zaludok.
@klauds117 mysliet si ze zena cez postel dosiahne vztah...naivita najvacsieho kalibru
Takéto "priateľstvo" považujem za urážku (skutočného) priateľstva.
Za používanie človeka ako nejakú vec na uspokojenie svojich potrieb.
Sme vraj mysliace bytosti. Ani zvieratá to nerobia len tak z rozmaru...
Považujem to za zabíjanie lásky a jej zmyslu, za zabíjanie dôvery, cudnosti, priateľstva...
Je to veľké zlo, ktoré má oveľa väčšie zlé následky ako sa na prvý pohľad zdá...
Urážky typu: si spiatočnícky debilko z inej planéty, ktorý patrí do kláštora a blázninca mi zasielajte do TS, nech tu nespamujeme...
V kazdom pripade ak sa chces zabavat, urcite do toho chod, je to kopa srandy. Ak ti to ponuka ten chalan, pricom ty si na neho namotana, tak ho posli prec (akurat si ublizis) a najdi si niekoho, komu viac zalezi na tebe a tvojich pocitoch. Vseobecne pokial ta vzajomna interakcia je nejak viac intenzivna a romanticka, ma to tendenciu sa pomerne rychlo posrat. Na druhej strane to niektorym ludom takto celkom dobre funguje, takze nejake ultimatne platne zavery nechcem robit
ale keby bola mega supa, zaucil by som si ju
Inac byt tebou seriem na to, zalubis sa na 95% ale rob ako chces no
Moja rodinna znama mi hovorila ako prvy krat prisla o panenstvo s blbymi chalanmi, prve vztahy boli uplne o nicom a kazdy ju chcel osulozit a nikto na vztah, bola sklamana. A tebe poradim len tolko, ze pre jedneho chalana slnko nesvieti a posli ho k vode, ak ti neponuka co chces, nemen ho, nestracajte cas, nenut ho. Tak ako sa popalili tie co som spomenul, sa aj ty. Ale ide len o to, ze ony samy nechceli kamarata s vyhodami. Sam neviem ci by som chcel byt len milencom. Nepaci sa mi nanajvys byt zaloznym pajacom, co ked ona si zmysli, tak ja pricupkam. Urazilo by ma to nesmierne. Aj ked je naivne zakladat si silny az manzelsky vztah s cudzou osobou,s ktorou sme si padli do oka, byt s babou len na sex, to som este nemal a nemierim k tomu. Nanestastie pre mna, som priebercivy.
a inak vztah s vyhodami, why not. kludne - teda az do chvile ked sa to na jednej zo stran neprevali v lasku. potom mame pruser
ty si rob co chces.