Je pri priateľstve dôležité kvalita, alebo aj kvantita? Teda, môžu byť dvaja ľudia najlepšími priateľmi, ak je medzi nimi 850 kilometrová priepasť a vidia sa len raz za tri mesiace (chválabohu, že existujú sociálne siete a moderné komunikačné technológie)
Mam dobreho priatela uz asi tri roky, vydame sa ozaj tak raz za 3 mesiace, alep resne vcera sme to riesili, ze je pre nas dolezity ten pocit, ze ak sa neco deje, vzdy sme tu jeden pre druheho... staci zavolat.
Existuje.
Ja síce nemám nejaký rebríček naj a podobne. Mám dve partie, jedna z okolia a druhá zo školy a počas života nájdený ľudia.
No mám jednu ešte zo základnej kamarátku a tej sa ozvem raz za čas. FB nemám, na internete si vôbec nepíšeme. Bývame síce od seba 4km, ale jednoducho vedieme iné životy. A niekedy sa jej aj 3-5 mesiacov neozvem a nerobí z toho halo. Ako jedna nemenovaná, čo sa na mňa po týždni naštvala. A teraz nevie ako sa mi ospravedlniť. Takže pokiaľ je kamarátska láska z oboch strán, to priateľstvo je dlhé, aj stále.
mam par takych ludi v zivote...
hocikedy spolu nieco riesime, vzdy to stoji za to, nikdy to nevyprcha.
ja neviem, akoby priatelstvo od prveho momentu navzdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja síce nemám nejaký rebríček naj a podobne. Mám dve partie, jedna z okolia a druhá zo školy a počas života nájdený ľudia.
No mám jednu ešte zo základnej kamarátku a tej sa ozvem raz za čas. FB nemám, na internete si vôbec nepíšeme. Bývame síce od seba 4km, ale jednoducho vedieme iné životy. A niekedy sa jej aj 3-5 mesiacov neozvem a nerobí z toho halo. Ako jedna nemenovaná, čo sa na mňa po týždni naštvala. A teraz nevie ako sa mi ospravedlniť. Takže pokiaľ je kamarátska láska z oboch strán, to priateľstvo je dlhé, aj stále.
hocikedy spolu nieco riesime, vzdy to stoji za to, nikdy to nevyprcha.
ja neviem, akoby priatelstvo od prveho momentu navzdy.