Poznate tento pribeh o rodine ktoru v spanku brutalne zavrazdil clen rodiny, ktory jediny prezil? Matku, otca a 4 dcery. Hovoril o demonickej posadnutosti, ktora ho nutila vykonat ohavny cin. Policia potvrdila, ze muz konal v inom stave mysle. Aby to ale
nikomu ničomu neverím ani sebe, čo keď sa namiesto prdu poseriem
samozrejme posadnutie diablom a také veci, nevravím, že nie sú reálne, ale tak nikdy ti to nikto nepotvrdí a hlavne ak by sa niečo také stalo naozaj určite to nešíria ďalej v podobe príbehov a filmov, žiaden "horor" film nemá reálne podloženie, len výmysel
každopádne je to iba film, netreba to brať reálne, strašne veľa veci je fikcia a aj keby niečo bolo na tom pravdy tak len mizivé percento
@ninok ikeď uveríš všetkému...tak ja som počul, že na SVK vznikol nový druh upírov a volajú sa Klitáci.
Vycucaju s teba život z klitorisu.
Dávaj si pozor, keď pôjdeš večer zo školy domov.
verim hlavne tomu, ze ten (vtedy) chalan to nemal uplne v pohode v hlave a nikdy sa uz nedozvieme co sa stalo lebo neustale meni vypovede. napriklad ze mu pomahala jedna zo sestier (dawn) a tak. a myslim, ze tie dalsie rodiny si same vsugerovali ze sa tam nieco podozrive deje...
zit by som tam ale nechcela uz len kvoli tomu, ze tam chodia "turisti"
to že sa taká vražda stala je možné ale zbytok je príkrašlený podľa mňa
ale úplne najviac ma dostalo keď som sa hádal už neviem s kým, že VŠETKO vo filme conjuring sa naozaj stalo, dobodky. Podľa mňa by niektorým ľuďom mohli ukázať, že pred rokom vyhynuli dinosauri a oni by aj tomu uverili a krvopotne to zastávali
to vyvrazdenie tej rodiny, to je skutocne ale to neskor s tou rodinou, co sa tam neskor nastahovala a vydrzala tam nejak iba 28 dni, si myslim, ze nie, vela javov dokazali aj objasnit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
samozrejme posadnutie diablom a také veci, nevravím, že nie sú reálne, ale tak nikdy ti to nikto nepotvrdí a hlavne ak by sa niečo také stalo naozaj určite to nešíria ďalej v podobe príbehov a filmov, žiaden "horor" film nemá reálne podloženie, len výmysel
každopádne je to iba film, netreba to brať reálne, strašne veľa veci je fikcia a aj keby niečo bolo na tom pravdy tak len mizivé percento
Vycucaju s teba život z klitorisu.
Dávaj si pozor, keď pôjdeš večer zo školy domov.
zit by som tam ale nechcela uz len kvoli tomu, ze tam chodia "turisti"
ale úplne najviac ma dostalo keď som sa hádal už neviem s kým, že VŠETKO vo filme conjuring sa naozaj stalo, dobodky. Podľa mňa by niektorým ľuďom mohli ukázať, že pred rokom vyhynuli dinosauri a oni by aj tomu uverili a krvopotne to zastávali