Hrávate FPS hry? No to je jedno... ide o to, aký príbeh (hlavná postava, vedľajšie postavy, prostredie a podobne) by tam museli byť, aby vás to zaujalo? Píšte vaše tipy
Poprosím objasniť termín "fps hra". Viem, čo tá skratka znamená, ale do tejto kategórie by potom podľa mňa mohli spadať Unreal Tournament aj Mass Effect, čo sú diametrálne odlišné hry s iným herným systémom, zamerané na odlišné veci...
@galinka@8 UT som určite nemyslel, tam nejde ani o príbeh, ani o postavy, tam ide len o bezhlavé strielanie (ale tým nechcem povedať, že by to bol zlá hra a Mass Effect nepoznám, ale čo som pozeral video na youtube, tak to nie je FPS, ale z pohľadu tretej osoby (možno to ide zmeniť?)... vyzerá to včak dobre a myslel som niečo skorej ako ten Mass Effect (s príbehom, dejom, postavami), nie UT
@galinka ok, ďakujem, ja som potreboval vedieť, že aký príbeh a podobne sa čo najviac páči ľuďom vlastne je celkom jedno, že to nie je FPS ide o to ostatné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Z online Killing Floor a Team Fortress.
@mayo Sakris, MDK, to bola hra... Diky za pripomenutie.
Ale môžem sa mýliť, bolo to už pár mesiacov dozadu, čo som to hrala...
(ale keby to aj bolo z pohľadu tretej osoby, môžem odporúčať, mne sa to páčilo )