Tak som sa chvilu nudil a vymyslel som si taku hru. Viem ze je nerealna, ale zahrat sa mozme. Prestavte si ze cely birdz je na lodi a ta lod sa zacne potapat. Kazdy z vas je v samostatnej kajute a dostaneme prikaz nevychadzat von. Sialeny kapitan, v tomto
ja budem kradnut vesty a topit vsetkych, idealne hned kapitana nech to ani nemoze zacat vsetko lebo ofc kym mu neda niekto vestu tak dovtedy nema tie svoje 3 O_o
Ono, ak by bola tá hra taká, že každý kto chodí na bz (teda nie že je regnutý a bol tu dvakrát), musí niekoho zachrániť, nielen ten, kto nájde toto fórum, tak uvažujem takto: Keďže teba zachraňovať nebudem, lebo ty si kapitán, tak teba vylučujem. Lenže ak ty nikoho nezachrániš, potom musím zachrániť @peto149 , lebo okrem mňa a teba ho tu myslím nik nepozná, aj keď Peťo je kaskadér, myslím, že nesmiem riskovať aby sme oňho prišli. Počítam s tým, že môj martinský gang, keďže tu moc ľudí nepoznajú, sa zachráni navzíájom - @frenkie477 zachráni @bejak , lebo ju pozná, a ona naopak, tak ich zachraňovať nemusím. Viem, že @daddy by zachránil @angel... a tá @chibiorange a jeho a ešte kohosi, tak ich zachraňovať tiež nejdem. Uvažujem, či zachrániť @demonica13 , lebo ona je čert, tak ona by isto zmizla niekam do éteru a nepotrebovala by záchranu. Fakt som si neni istá, koľko ľudí tu pozná @ouch , a ona je malá a chytrá, takže by som asi v takejto situácii zachránila ju, dúfam, že @magorka a @atep zachránia jedna druhú, viem že moja sestra @soraya určite neostane bez záchrany, takže to ma netrápi, ani známi ľudia, s ktorými si tu píšem, ani neznámi, lebo niektorí tu ani nechodia, čo je také diskutabilné či by sa tu mali rátať, v každom prípade, to sa nedá takto rozmyslieť, lebo sa to reálne nestalo a ja som rada, že tomu tak nie je, aspoň nebudem mať výčitky svedomia. V každom prípade ale, človek ktorého by som zachránila určite, je @fylo , pretože neviem kto a ako by ho zachránil a nechcem v žiadnom prípade riskovať, že by ostal bez záchrany.
@marleymt jaka uvaha.. ja by som urcite medzi troch ludi zaradil fyla (blbo sa mi taguje z mobilu) a to nevadi ze ma moc nepozna uz len z principu by som mu tu vestu hodil
@daddy vieš čo by bola sranda? keby sa toto použilo ako podklad k nejakému filmu alebo niečo, to by bolo clekom zaujímavé...keby fakt ľudia nevedeli, kto sa ako rozhodne sa mi to začína páčiť, si to asi od Mickyho požičiam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
@gretushka
@murcatko
@admin
@kolini
@kurtovka1
@tigricatko811
@gratz -*-
@mirka7
no tak sa všetci utopte
@EUBA
(a verím že on pochopí môj popud a zachráni @teriq , lebo je moja kolegyňa a chcem aby ňou ostala
@matwejo lebo som mu sľúbila tú vodnú, a tak.
(a verím že on rachráni @blackrisq -a)
@maybelline lebo je zlatá a povedala že má rada moje blogy
- myslím že aspoň polka ľudí zachráni @antifunebracka , ktorý sa na mňa aj tak ofučí že som ho nezachránila ale to je jedno
- a dúfam že @madiska zachráni @mix - a, a ten oný, @hunter zachráni madisku, lebo kto by ma sral keby tu neboli
- a ešte dúfam že jeden z vyššie uvedených zachráni @dahlia18 , lebo má rada ježkov a posiela mi knižky. Tak buďte takí dobrí!
- a ešte niekto musí zachrániť @purenarcississm , lebo mi sľúbila šalátik a má rada R2D2.
...nemôžem chytiť kapitána pod krk a vypýtať si tých viest viac?
ale! ak by som na teba nebola urazená, tak by som ťa zachránila!
@teriq
@bramciatko
@mix A hej, ešte teba by som zachránila.
@ladyfox A jednu aj pre teba
@tobje
@flyingislife
tak ja zachránim
@mcvpn
@soraya
@paperdoll
ja nezachránim ani jedného, predsa len, nie sú dôležitý
a to sa len tak tváriš, v skutočnosti už nie si urazená, takže by si ma zachránila, teším sa!!
pomylit si huntera s mojim nickom to da zabrat ale dakujem!!!
alebo rozmýšľam, že nechcem zomrieť utopením, to musí byť hrozné. radšej si vystrelím mozog. niekde na lodi musí byť nejaká zbraň .
Takže tak
...uff, toto bola zložitá úvaha
...a @vsetkymenaboliobsadene ozaj, Mick, ako je to s fejkami, aj tie sa rátaju?
(a keby si ma aj nezachránila, ty by si ten revolver mala, nie?
pekné od teba inak ako tak kukám komenty, ja som zatiaľ mŕtva
@chidori
@hoperpohroma
a ďakujem šmajdimu že by mi takto zachránil život to mu oplatím strohom
aa ja zachranim:
@purenarcissism
@sarah_whiteflower
ja zachranujem @mayben a ostatni zdechnite
A odkiaľ vieš kto je tu na mňa milý?
@niikolka
@mekuska
ľúbte ma,zachránil som vás