Pesničku na zvonení som nemala ani nepamätám, aj by som pridala čo som mala na zvonení tak pred cca 10 rokmi ale vôbec neviem ako sa to volalo, bolo to techno a do toho ako keby taký pikačuovský hlas tam spieval, že é a a a a a a e a a, e a a a a, é a a a a a e a a, e a a
Ale ja som ten koment zmazal lebo som si neskôr všimol, že tam je okrem videa ešte jeden link, ktorý obsahuje tu 30 sekundovú ukážku tvojho zvonenia. Prišlo mi dosť vtipné, že by si mala ako zvonenie prvých 30 sekúnd z toho videa.
@kosmiklove tak house ale ja to berem všetko na jedno kopyto, Techno/House/Trance - všetkému hovorím techno a tá prvá skladba veru nemá s Pikačuom nič ale spojilo sa mi to s tou druhou od C-bool - Would you feel, a nehovor mi, že ti to neznie ako keby to pikaču blabotal
Aj tak nikdy nedvíham telefón.. a posledné dni mám schválne aj režim lietadlo.. upokojuje ma to...
noo a na firemnom mám ten základný applácky tón.. ktorý keď zazvoní v MHD tak každý vyťahuje telefón
@kaiserchief1 jáj, teraz pozerám, že ten úvod je ako audio pekný bizár! To boli časy, keď sa nikto nikam neponáhľal a mohli si dovoliť strčiť pred pesničku do videá krásne nehudobné antrè!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
@mariquittka to je take vesele. Neberie ta do tanca ked ti niekto zavola?
Joj, odpustite mi ti co mate vypnute zvonenie, ze som na Vas nemyslela. Mala som pre vas urobit moznost hviezdickovat komentar-mam vypnute zvonenie.
noo celkom aj berie a preto mám niekedy problém dvihnúť
Teší ma, že moja nehynúca platonická láska k jednej z ostrovných klasík vzbudzuje v tebe pozitívne emócie.
Ale ja som ten koment zmazal lebo som si neskôr všimol, že tam je okrem videa ešte jeden link, ktorý obsahuje tu 30 sekundovú ukážku tvojho zvonenia. Prišlo mi dosť vtipné, že by si mala ako zvonenie prvých 30 sekúnd z toho videa.
ďakujeeem pracujem na tom, aby som aj bola
noo a na firemnom mám ten základný applácky tón.. ktorý keď zazvoní v MHD tak každý vyťahuje telefón