@hotaru čo ja viem, na fb nás je najviac si myslím.... aj keď zase niektorí chcú zachovať úplnú anonymitu a to by sa už trebárs komentármi na fb nedalo ale čo už :ehm:
ja osobne tumblr moc nepoužívam ale keď mi to niekto ukážete ako sa tam mám dostať a čo robiť tak aj na pokec keĎ to dáš budem si chodiť čítať
@sveter jj len potom to nebude chcieť drvivá väčšinu b komentovať lebo majú na fb napr pravé mená etc. - čo viem pochopiť
na tumblr nie sú komenty
blog.cz it is - sú tam komenty, vie to byť anonymné, hodím to tam nejaký nápad na názov?
@hotaru nápad na názov nemám ale asi skús normálne niečo easy nech sa to dá vyhľadať cez gúgel pokiaľ niekto nebude mať ani poňatia ako by sa to malo volať, takže možno by som ponechala normálne priznania birdzu alebo niečo také primitívne chápeš... ja neznášam keď sa snažím niečo nájsť ale má to úlne jebnutý názov tak sa to nedá
Nie, tak ho dám sem ,priznám sa že otázky niektorých ľudí na tomto fóre ma dokážu rozčúliť ,som dokonca pohoršený demenciou podaktorých jedincov a často sa chytám za hlavu a premýšľam nad tým kam toto všetko speje...
nepridala, ale sledujem priznania prievidžanov...no keďže sa tam už nič-moc nedeje, tak som sa včera pridala aj do priznaní žien, chlapov, sexuálnych priznaní a pod.. (ale ani tam to nie je žiadna sláva)
pravidelne pridaavam aj s jednou kamoskou a mame straasne vela lajkov zidelani a komentov vzdy ptoom sa na tom iba ujebavame a najlepsi pocit ked vidis ako to kamosi lajkuju a komentuju a nikto nevie ze si to pisal ty : : sranda musi byt
Hocake priznania navstivim hned sa mi ta skupina ludi totalne zhnusi, od priznani chlapov, zien cez priznania kosicanov az po bratislavcanov....Jedine priznania ktore sledujem su priznania wowkarov ti sa mi napriek roznym draeneifilom nezhnusili
Ja sa verejne priznavam ze navstevujem bordely eroticke kluby, privaty a ine brlohy neresti asi tak kazdy druhy den vzdy potrebujem novu picku. teraz som si dal na dva tyzdne pauzu bo vraazam xextaky do podnikania a okrem toho som stastne zamilovany do majitelky privatu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nesledujem ziadnu taku stranku
@2 perfektný nápad! pome na too
tumblr? blog.cz? na fb asi ni
ja osobne tumblr moc nepoužívam ale keď mi to niekto ukážete ako sa tam mám dostať a čo robiť tak aj na pokec keĎ to dáš budem si chodiť čítať
na tumblr nie sú komenty
blog.cz it is - sú tam komenty, vie to byť anonymné, hodím to tam nejaký nápad na názov?
ITS DONE
» vtakz.blog.cz/...
ešte by tak mohol niekto niečo priznať a bolo by fajn 8)
A vždy som sa chcela priznať na VŠ priznaniach, ale myslím, že by som sa tiež prezradila.