@darkestangel jéj, ďakujem, som si myslel, že pri odosielaní formuláru PHP odstráni všetko, čo je medzi < a > @wewo myslíš, že má niekto vypnuté obrázky na prehliadači?
@pdknight niektoré tagy, hlavne upravujúce vzhľad (font, b, i, img, a, atď, neviem ktoré všetky) sú normálne povolené a taká zaujímavosť, že okrem blogov fungujú aj v TS, v popose profilu a v možnostiach pri zakladaní ankety, kedysi fungovali aj v nadpisoch, ale to už Tomáš zatrhol...
@wewo Neviem, asi sme sa nepochopili, ale tu je z W3: "The required alt attribute specifies an alternate text for an image, if the image cannot be displayed."
"It is also used by "screen reader" software so that a person who is listening to the content of a webpage (for instance, a person who is blind) can interact with this element."
@pdknight No bohuzial vacsina ludi na to jebe. Ale je to povinny atribut. Ak ma kod splnat w3 standarty a prejst oficialnou validaciou, tak alt atribut musi byt pritomny (aj ked kludne moze byt prazdny).
Pokial je ale v obrazku text tak by v tom alt atribute fakt mal byt prepisany. Si predstav ze si slepy, jedine co mozes je cekovat si internet, tak nech to ma aspon nejaku uroven..
@wewo Chudáci tí ľudia, ktorí si chcú pozerať internet a nemôžu si niekedy pozrieť obrázky a ďalšie veci presne kvôli takýmto veciam... fakt je mi ich ľúto :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
dúfam, že to zobrazí dobre, proste medzi hranaté zátvorky napíš img src="link"
@wewo myslíš, že má niekto vypnuté obrázky na prehliadači?
"It is also used by "screen reader" software so that a person who is listening to the content of a webpage (for instance, a person who is blind) can interact with this element."
snad bude teraz @3 davat viac zmysel...
Pokial je ale v obrazku text tak by v tom alt atribute fakt mal byt prepisany. Si predstav ze si slepy, jedine co mozes je cekovat si internet, tak nech to ma aspon nejaku uroven..