total suhlas... kks ze maximalna welkost fotky moze byt 500 kb dpc..ja by som dal MINIMALNE 2MB..sak komu sa to ce furt zmensovat ak ma niekto kvalitnejsi fotak ?
mna to tiez trochu vytocilo, pise tam ze velkost suboru ma byt max 500kB ale o rozmeroch nic, som pridaval fotku s rozmermi 3***x**** neviem presne ale dost velke, ale velkost suboru bolo iba nejakych 430kB a furt vyhodzovalo chybu az kym som nezmensil rozmer...
@7 no toto je dost rozporuplne, lebo zmensenie fotky aspon mne znizuje aj kvalitu fotky, pri niektorych to vyzera tak, ze oci vyzeraju zamracene , co ma niekedy hneva a tak si ju tam radsej ani nedam....
sice sa pridavam, ze zmensovanie fotky netrva dlho, takze to je skor o lenivosti...
ale tiez by som bola za kebyze je max. vekost 2 MB
mne predtym isli v pohode zmensujem ich vzdy na 800x600 ale teraz ma fakt sere ze mi nejdu pridavat vobec ! dam tam fotku, popis adam OK a vyhodi na to na moj profil
Samozrejme ze to znizuje kvalitu ked si to zmensujete v zaostalych editoroch ako Paint a podobne. Aj tak birdz fotku musi zmensit do takych rozmerov ake je vidiet v albume.
Nechapem ze niekto neni ochotny ani zmensit si fotky to uz je fakt na zaplakanie
500 kB je podľa mňa na fotku dosť. Na väčšinu fotiek sa dá aj po zmenšení na túto veľkosť pozrieť celkom dobre. Fotky sú síce menej kvalitné, ale dá sa rozoznať, čo je na obrázku
Neviem či je to technicky možné, ale uvítal by som, keby sa zväčšil limit pre veľkosť fotky. Ideálne by to bolo podľa mňa zväčšiť na 5 MB.
neni možne, aby sa porušila kvalita fotky ak zmensujes v dobrom programe.. určite ti nejaké kreslenie nezmenší fotku tak, ako normalny original program na fotky... pak sa cudujete ze su vselijake...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
sice sa pridavam, ze zmensovanie fotky netrva dlho, takze to je skor o lenivosti...
ale tiez by som bola za kebyze je max. vekost 2 MB
Nechapem ze niekto neni ochotny ani zmensit si fotky to uz je fakt na zaplakanie
Neviem či je to technicky možné, ale uvítal by som, keby sa zväčšil limit pre veľkosť fotky. Ideálne by to bolo podľa mňa zväčšiť na 5 MB.
vsetky fotky co idu z mojho digitalu na net nim prezeniem,a o minutu maju 100kb a pritom velmi dobru kvalitu
Neviem preco ked 500 ludi moze bez problemov zmensovat a traja su lenivi alebo neschopni by sa im malo nieco prisposobovat.
@tia999 skus photoshop, photofiltre, gimp, zoner photo studio
@10 - samozrejme každým zmenšovaním sa kvalita stráca a je možné že to poznať..neviem..nepridávam fotky ľudí..nemám odsledované či a ako to poznať