Nemám najmenšie tušenie, ale možnože mám aj zlý odhad a na tejto stránke sa nájde tak tisícka ľudí, ktorí s tým majú hlboké skúsenosti. (Avšak aj tak tak nejako tuším, že nie si na najlepšej adrese s tvojím nezávislým prieskumom.)
@takzvany ja si hlavne myslím, že je dosť nezmysel deliť kapelné ďakovačky podľa toho, koľko majú fanúšikov. pretože viem o kapele, čo tam teraz má cez 1000 ľudí a ďakujú poctivo, ale aj o takej, čo má 40 a kašle na to.
podľa mňa to veľmi závisí na tom, kto sa o profil stará, kto naň má prístup. Tiež zohráva úlohu to, nakoľko je pre kapelu bandzone dôležitý. lebo niektoré kapely vo facebookových časoch zahodili BZ za hlavu a všetko majú iba na fanpageoch. preto podľa mňa ďakuje oveľa menej kapiel, než kedysi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Necháme sa prekvapiť
vedela by si uviesť niekoľko faktorov, ktoré majú na to ďakovanie vplyv? ak áno, pekne prosím skús. vopred ď.
navždy Tvoj
takzvany
podľa mňa to veľmi závisí na tom, kto sa o profil stará, kto naň má prístup. Tiež zohráva úlohu to, nakoľko je pre kapelu bandzone dôležitý. lebo niektoré kapely vo facebookových časoch zahodili BZ za hlavu a všetko majú iba na fanpageoch. preto podľa mňa ďakuje oveľa menej kapiel, než kedysi.