asi 16 a este aj kartu...keby som mal vsehovsudy tolko, tak je to malo, ale ked mam tolko v penazenke, tak je to dost...ale kedze vlastne 10 z toho mi nepatri, tak je to tak primerane na bezne drobne vydavky (cesta vlakom, dake jedlo)
vždy ich tak je okolo tej desiatky, pätnástky.. a ja stále mínam a mínam.. a stále ich tam je rovnako.. lenže ich tam nikdy nevkladám - a to už je záhada
momentálne 35, 37 eur...čo je strááášne veľa, lebo to som dostala na učebnice a na bus, takže mi z toho ostane asi 1 euro a to je tak bežne koľko mávam
ja som minule po dlhom čase otvorila na peňaženke tú priehradku s papierovými bankovkami. a našla som tam 20 eur... a som bola v úplnom úžase. lebo som si už nepamätala, načo ju tam mám. určite to na niečo bolo... no, tak si ju musím šanovať. pretože som nezamestnaná.
Momentalne nic.. Cely tyzden som bol chory a nikde som nebol.. A inak aj tak vacsinou vsetko platim kartou, takze ked aj mam hotovost je to maximalne 10 ojro na pivo..
no momentalne mám v penaženke keš okolo 35 eur, ale na karte mám dost peniažkou ,kedže prišla výplata.... takže nemám obavy,lebo bola dost velká....vo vačších obchodoch platím kartou....,kde sa nedá tam keš....
presne 18,50 € ale to je vynimocny stav - vacsinou tam mam do 30 centov, pretoze sa spolieham na bezhotovostny platobny styk.. ale kedze sa nie vsade da platit kartou tak sa pravidelne dostavam do problemov, no co uz so mnou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
A je to hóóóódne veľa. Poväčšinou tam mám takých 4, 5
a je to smiešne, lebo zajtra platím nájom
+ nejaké drobné sú v banke.
ja tam mam asi 7 eckok a je to pre mna tak akuraaat...
a na účte, hmmm tak akurát...
jeto malo, ale je nedela, takze tam nema byt nic.
v dalsej pokladnicke co nemam v banke je asi 100euro a niake ceske ci dolare ani neviem a na vkladnej knizke 3333ecok...
a to neklamem
Inak bola by sranda, keby sme sa zajtra stretli na rovnakom kurze (čo asi nehrozí, lebo ty si tuším zo západu, či...?
ale je to dost malo, vzhladom na to, ze nemam ziaden prijem... takze neviem ako zaplatim za mobil v dalsom mesiaci :/
(lístky na MHD)