Dievcata, suhlasite s tymto prieskumom ? Preferujete radsej menej vysportovane postavy ? Oznacili by ste rovnake obrazky, alebo by ste to oznacili inac? Link: » foxhoundstudio.com/blog/fitness-li...
Lesson #2: z toho sa ťažko vyberá, ale jedine jednotka, ak už dačo mám vybrať
Lesson#5 a #6 : súhlas
Lesson#8: nehovorím, že na takýchto chlapov sa nepozerá lepšie ako na tučných, chudých, kosť a koža atď...ale tiež by som si vybrala max. 1 a 3...alebo 4, 2 sa mi nepáči - nemá štíhlejší pás od ramien, je to taký obdĺžnik. Mne osobne sa páči, keď majú chlapi širšie ramená od pásu, taký ten "trojuholník" A vôbec nemusí byť svalnatý, stačí, keď to má od prírody dané.
A na konci za lesson #10 v "And the ultimate ideal perfect sexiest male body?" sa mi páčia všetci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
mne sa úplne nakoniec páči ten čo je druhý
kto vie kedy ma termín pôrodu .....filip
Ten 1. a 2. su v podstate rovnake postavy, akutrat ten 2 je lepsie definovany aj kozy ma vzchopnejsie.
Tomu prvemu dost zaostavaju, takze tomu vobec nerozumiem...
Najlepsie ked zareaguju fuuuuj a ked si chytia, tak znova chcu
Lesson #1: 1 a 3
Lesson #2: z toho sa ťažko vyberá, ale jedine jednotka, ak už dačo mám vybrať
Lesson#5 a #6 : súhlas
Lesson#8: nehovorím, že na takýchto chlapov sa nepozerá lepšie ako na tučných, chudých, kosť a koža atď...ale tiež by som si vybrala max. 1 a 3...alebo 4, 2 sa mi nepáči - nemá štíhlejší pás od ramien, je to taký obdĺžnik. Mne osobne sa páči, keď majú chlapi širšie ramená od pásu, taký ten "trojuholník" A vôbec nemusí byť svalnatý, stačí, keď to má od prírody dané.
A na konci za lesson #10 v "And the ultimate ideal perfect sexiest male body?" sa mi páčia všetci