Ta mam dve jedno uz je skoro mimo prevadzky ...ma len 40 litrou a druhe ma len 150 litrou .....v jednom su dve koritnacky velke jak svina a v druhom len neonky
Mám tam dva skalary a bojovníka,mala som aj gupky a iné ale tie za nevyriešených okolností umreli(asi boli zavraždené). A mám prísavníka a slimáky. A hroozne veľa malých slimákov,kt. sa mi tam neviem prečo rozmnožili. Možno si zriadim slimačiu farmu,ale zatiaľ som nútená kynožiť ich a vôbec sa mi to nehovorí ľahko.
moje uz davno chcipli ale v dobrom spominam, aj som sa o ne celkom dobre staral, len jedna ryba bola taka mrcha, furt bila ostatne a potom zrazu jedna zmizla... a ked som umyval neskor kamienky tak som jej tam nasiel chvostovu plutvu zahrabanu! AAA
Ak sa ráta 5-litrova guľatá sklenená nádoba s jednou tetrou kráľovskou a bublinkovačom za akvarko tak áno Chudera už toľko krát padla hlavou na dlážku, že ju už držim len z obdivu
Chovám aj korytnačku, v umelohmotnej priehladnej 30 litrovej nádobe na sťahovanie vecí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Mám tam dva skalary a bojovníka,mala som aj gupky a iné ale tie za nevyriešených okolností umreli(asi boli zavraždené). A mám prísavníka a slimáky. A hroozne veľa malých slimákov,kt. sa mi tam neviem prečo rozmnožili. Možno si zriadim slimačiu farmu,ale zatiaľ som nútená kynožiť ich a vôbec sa mi to nehovorí ľahko.
ja mam korytnackku, a zevraj ma uz 17 rokov, ozaj neviete kolko sa moze dozit taka mociarna korytnacka?
Len mi potom kamarat opil rybicky vinom,a tie co prezili,zacali byt pozadovacne(alkoholicky jedne!!!),tak museli pojst
Chovám aj korytnačku, v umelohmotnej priehladnej 30 litrovej nádobe na sťahovanie vecí.
pojem rastlinné akvárium odznel až jeden krát
nevadí