čo ja viem, nejako neutrálne už na mňa pôsobí ... meno sa mi skôr nepáči ... aj keď spolu meno s priezviskom (podivne a vyzerá to tak že náhodne) dáva zmysel a súvisí, len človek musí porozmýšlať prečo ale ten skrytý význam tam je ... a tiež som na to prišiel zhodou okolností
Jasné, zapamätá si ho každý a je jednoduché. Len ho nerada píšem, lebo je " stredne dlhé " a ja chcem nejaké krátke nech nie je na ňom moc vidieť moje prenádherné písaníčko
na to, že som vychodnar, je to dosť originál meno, väčšinou je časé na západe Slovenska alebo na Morave...až na to, že som medzi poslednými v abecede a meno+ priezvisko má až moc veľa dlhých A
moje priezvisko mi vyhovuje..
ale keďže je rozšírenejšia verzia s dlhým "á" a ja mám s krátkym, všetci si to mýlia a píšu mi ho s dlhým
...
na základnej škole som jedno vysvedčenie vrátila, lebo som tam mala dĺžeň
....
inak to dosť robí problémy, keď som vybavovala intrák a podobné úradné veci..
Roky som kvôli nemu trpel, byť večne prvý v abecede je najmä na škole jedna veľká nevýhoda. A aj urážky boli kvôli priezvisku. Ale teraz mi skôr povedia, že aké pekné priezvisko
Ja mam zvieracie priezvysko a este k tomu casto frekventované. No najhorsie je ze niektorý ludia nevdia ake iíyý tam napísať. Cize som s dlhým a tvrdým y.
nepáčilo sa mi ked som bola prváčka až ôsmačka...teraz si naň zvykám ale furt sa mi nepáči. ono to znie tak čudne. sú tam 4 spoluhlásky za sebou a potom už ide -ová..
Inak veľmo nepraktické na zahraničie kedže neslovanom ťažko prečítane. A znie tak fest Slovensky, hlavne na severe je frekventované. Jediné čo sa mi ta ňom páči je že jeden známy uznávaný slovenský filmár sa tiež tak volá
neznášam ho niekomu hláskovať.
najmä na úradoch alebo pošte alebo tak.
úplne sa neviem či ja mám cítiť ako debil že čo robí tolko mäkkých spoluhlások s kombináciou dlhých samohlások v ani nie 10tich písmenách, ale či oni sú hluchí nepočujú alebo ja neviem čo
a za skomoleniny by som zabíjala
Kedysi mi prišo trapne, ale teraz už nie. Málokedy ho spomínam, nikomu nehovorim ako sa volam, nikde to nemam nejako verejne napisane, takže nanho aj celkom zabudam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
A moj triedny mi vzdy :
Kende..
Kondro..
Ty !
keby vymením jedno písmenko má to nádych geometrického útvaru, ale takto nedáva zmysel a naprd sa vyslovuje. a ľudia si ho mýlia.
Dlho som ta tu nevidel..nemate na Rockforte net?
Btw. Kto je teraz reditel ked @Dumbledore aj Snape su mrtvi?
predsa McGonagallová
a je príliš dlhé
už sa ma zopár ľudí spýtalo odkiaľ som
mám super priezvisko.
Automatická reakcia na moje priezvisko je zubkova víla A ľudia si potom občas zamenia b na p
A hodí sa mi k menu. Pekne to znie.
A oddelilo ma
: (
ale nie, ale moje fakt nemam rada, on ma ok
i keď vraj vysvetľuje to, prečo rada obhrýzam kosti
ale keďže je rozšírenejšia verzia s dlhým "á" a ja mám s krátkym, všetci si to mýlia a píšu mi ho s dlhým
...
na základnej škole som jedno vysvedčenie vrátila, lebo som tam mala dĺžeň
....
inak to dosť robí problémy, keď som vybavovala intrák a podobné úradné veci..
preto už pizzu radšej objednávam na iné meno.
Inak veľmo nepraktické na zahraničie kedže neslovanom ťažko prečítane. A znie tak fest Slovensky, hlavne na severe je frekventované. Jediné čo sa mi ta ňom páči je že jeden známy uznávaný slovenský filmár sa tiež tak volá
najmä na úradoch alebo pošte alebo tak.
úplne sa neviem či ja mám cítiť ako debil že čo robí tolko mäkkých spoluhlások s kombináciou dlhých samohlások v ani nie 10tich písmenách, ale či oni sú hluchí nepočujú alebo ja neviem čo
a za skomoleniny by som zabíjala