Ak si niektorí pamätáte ,dosť dlho som zháňala auto. Takže musím povedať ,že už mi pred domon stojí Fabia 1.4 a musím povedať,źe je úžasná,ovládanie ide ako nové a celá je v super stave,ujo chodil len do kostola ,takže má 65 000 km najazdených.....čiže na
1. Máš techničák , kde je už napísaná zmena majitela , tedá pán ho odhlásil
2. Uzavrieš poistku kde ti dajú takú dočasnú takz, bielu kartu ( PZP)
3. Choď na evidenciu a vezmi si žiadosť na prihásenie vozidla, vyplň podla pretlače.
4. Choď s autom na evidencie, vezmi so sebou ( OP, Emisne, Stka ak podlieha, TP, PZP žiadosť a 66 € )
5. Prídeš k okienku predložíš , následne s tebou pojde ujo policajt porovnať či údaje o vozidel sedia so skutočnosťou, čiže pristavíš auto ku kontrole.
6. Pán policajt ti povie " Kočka sedí vám to, auto ste nešlohli , dajte dole staré EČV ja Vám dám nové.
7. Vytlačí ti Velký TP už písaný na teba, malý TP ti príde poštou.
akurát pred pár mesiacmi som tiež prihlasovala auto z iného okresu....
Najskôr som šla na obhliadku kde okontrolovali vin, dali mi tlačivo o tom, že všetko sedí, s ktorým som potom šla na políciu, tam som si odmontovala značky a vyplnila údaje na tom tlačive podľa vzpru ktorý by tam mali mať vyvesený, odovzdala značky, kúpila kolky, popodpisovala všetko čo bolo treba, na čo mi dali nový techničský a značky a bolo to
stavím sa, že ujo nebol sviatočný šofér a auto je stočené, kto by predsa predával auto v top stave? + fabia je najkradnutejšie auto spolu s octaviou inak @2
@krasomil nebol to cudzi človek,plus dá sa pozrieť na nete komplet história auta od výroby aj s km,čiže by tam bolo vidno skok...a auto predáva ,lebo chce diesel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
2. Uzavrieš poistku kde ti dajú takú dočasnú takz, bielu kartu ( PZP)
3. Choď na evidenciu a vezmi si žiadosť na prihásenie vozidla, vyplň podla pretlače.
4. Choď s autom na evidencie, vezmi so sebou ( OP, Emisne, Stka ak podlieha, TP, PZP žiadosť a 66 € )
5. Prídeš k okienku predložíš , následne s tebou pojde ujo policajt porovnať či údaje o vozidel sedia so skutočnosťou, čiže pristavíš auto ku kontrole.
6. Pán policajt ti povie " Kočka sedí vám to, auto ste nešlohli , dajte dole staré EČV ja Vám dám nové.
7. Vytlačí ti Velký TP už písaný na teba, malý TP ti príde poštou.
Najskôr som šla na obhliadku kde okontrolovali vin, dali mi tlačivo o tom, že všetko sedí, s ktorým som potom šla na políciu, tam som si odmontovala značky a vyplnila údaje na tom tlačive podľa vzpru ktorý by tam mali mať vyvesený, odovzdala značky, kúpila kolky, popodpisovala všetko čo bolo treba, na čo mi dali nový techničský a značky a bolo to
nájdeš tam všetky potrebné informácie pre prihlásenie auta z iného okresu