Akoze raz za pol roka ked dojde do Duelu taky co vie 5 otazok aj to len v prvom krizovkovom kole tak by som snad aj mohol vyhrat ak by som sa udrzal nejak nad nulou a vedel 6! no ale som sprosty furt v strese a hanblivy takze by to neislo
Rozmýšľala som nad Duelom, pretože to sledujem a mám túto súťaž rada ale mám hroznú úzkosť čo i len pomyslieť na to, že by som bola v telke. Ani by mi nevadilo ak by som skončila v mínuse ale proste vidieť sa tam, to nikdy. Takže asi podobne ako @22
Nie lebo som blbá, nemám základné znalosti čo sa učia v škole lebo som do nej moc nechodila :S keby som fakt že vzdelaná a viem dosť o hocičom tak by som možno nad niečim takým aj uvažovala...
@ladydoga To vôbec neni o vzdelaní (i keď môže pomôcť, ak si vzdelaná v nejakej oblasti a zhodou okolností trafíš v jednej dvoch otázkach práve svoju oblasť). Väčšinu tých vecí nevieš ani keby máš rovno profesúru ale pritom ta nezaujímajú také tie všeobecné veci, čo si načítaš pomimo Tí ľudia musia mať úchylku v rôznorodých informáciách - ale chýba tam hlbka.
@james98 ale je :S také fakt špecifické otázky zvyknú dávať už v ťažších kolách alebo ako to nazvať, podla súťaže, vybavuje sa mi teraz síce iba "Milionár" aj keď je to už staré ale vždy sa tie otázky stupňovali a také fakt, že ťažké kolkokrát mohol človek vedieť iba náhodou. Ale určite je to aj o vzdelaní, to je zas blbosť hovoriť, že nie, veď videla som už nejakú tú súťaž a normálne dávali otázky čo sa bežne učí v škole či už zo zemepisu, fyziky, prírodopisu atď... Len málokto si zas fakt, že vela toho pamätá zo školy a učil sa poctivo každú jednu vetu a vec. Lebo tích informácii je v škole strašne vela a väčšinou si človek zapamätá len tie najpodstatnejšie a ostatné už filtruje ako menej dôležité a už sa na ne nesústredí. A aj to zvykne byť kolkokrát zdrojom tích súťažných otázok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
+
nie som mudra, takze by to bolo trapne
Ako dokazovať si svoju múdrosť/inteligenciu skrz tv relácie je podľa mňa absurdne.
Ty sa prihlás do súťaže, kde sa bude dat vyhrať vegeta
Tentoraz to môžem urobiť cielene a následne vymazať. Zo desat fantomoviek napríklad, čo ty na to?
Ale viac jak trapne odpovede by mi vadilo vidiet sa v telke, jak tam stojim, preslapujem a rozmyslam, ew
@riddiculus ďakujem
nemyslím, len to skrátka nebolo pre nás určené, lebo denní sú prakticky učitelia, čiže pracujúci a externí pracujú inde