Ahojte podala som si prihlašku ,odoslala ju ale na jednom z papierov som sa zabudla podpísať.Na ostatných papieroch v prihláške mam podpis,môžu to preto brať ako zlú prihlášku a neevidovať ju ???
vpodstate hej, aj keď každá škola berie tieto veci individuálne, z tej mojej mi volali, lebo som zabudla dopísať, ktorý dátum príjmačiek som si zvolila, ale to je taká dosť relevantná informácia, skús zavolať na študijné a spýtať sa
No problém to asi bude ale nie neriešiteľný. Buď sa ti ozvú že ako to teda idete riešiť či to podpíšeš na prijímačkach alebo tak alebo ti pošlú prihlášku domov na dodatočné podpísanie (takto to robili zatiaľ len v Nitre)
Ale neboj určite kvôli tomu tvoju prihlášku nevyradia u nás v triede sa to stalo skoro každému aspoň na jednej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale neboj určite kvôli tomu tvoju prihlášku nevyradia u nás v triede sa to stalo skoro každému aspoň na jednej