v buse som videla krásneho chalana, uplne som slintala,som po nom kukučkovala, proste och..a ked vystupil zistila som že to bola baba-.- mala lodičky trapas
Hm cojavem... iba take bezne... ale kamaratovi sa raz stala taka prihoda... no ale to by si musel pocut nie citat a hlavne od neho aby si z toho mal plnohodnotny zazitok .. ale pointa spocivala v tom ze pri odchode z obchodu ci odkial... nastupil do takeho isteho auta na akom prisli oni- ich rodina. Avsak v tom aute sedel niekto iny a on teda nadobudol pocit, ze sa niekto snazi ukradnut ich auto a tak zacal kricat nieco v zmysle: "Kradnu nam auto bla bla bla ..." no a v tom ze mu jeho otec zaklopal na sklo ze to nieje nase ... tak to je celkom smiesna prihoda, hmm .... na lepsiu si nespominam.
Jeden starší pán chcel zistiť, čo sa stane ak dáte do mikrovlnky celé vajce (aj so škrupinou). Nechal ho tam pár minút a keď ho vytiahol škrupina praskla a kúsok mu odletel do oka. A odvedi chodí tento pán s jedným okom.
Alebo som si raz tak isla cez mesto a zrazu mi zmeravela noha tak, ze som ju tahala za sebou, to som si tiez uz myslela, ze nedoslapem domov ale nejak som doskackala
spomenula som si, ako u nás na kamarátku spadli dvere, ja som sa otočila práve keď padali, tak som sa uhla a ňu skolili aj so stoličkou ani som jej nemohla nijako pomôcť lebo smiech ma hrozne vyčerpal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja umrem