doteraz nechápem ako to mohlo byť také nadpriemerne úspešné. sledovanie nejakých idiotov, ktorí sú pred kamerami schopní urobiť hocičo len kvôli prachom je podla mňa trochu úchylné
O nadpriemernej úspešnosti týchto dvoch relácií by sa dalo diskutovať. Myslím, že k nám prišiel ten debilný realityshowový ošiaľ dosť oneskorene, čo je na velebu, a veľmi rýchlo nás interes prešiel, čo je na velebu, pretože Slovenský národ preukázal istú dávku kultúrnosti, keď začal bojkotovať takéto formáty programov.
Nehovorte to nikomu, ale ja som tiež bol dlhší čas kamerou sledovaný. V zamestnaní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nejako ma to nebavilo, chudáci ľudia, čo tam šli. Prachy to prinieslo len telkám.
O nadpriemernej úspešnosti týchto dvoch relácií by sa dalo diskutovať. Myslím, že k nám prišiel ten debilný realityshowový ošiaľ dosť oneskorene, čo je na velebu, a veľmi rýchlo nás interes prešiel, čo je na velebu, pretože Slovenský národ preukázal istú dávku kultúrnosti, keď začal bojkotovať takéto formáty programov.
Nehovorte to nikomu, ale ja som tiež bol dlhší čas kamerou sledovaný. V zamestnaní.