neviete , kde ho najdem , googlil som ale asi zadavam zle hesla , potrebujem to , kedze som sa ako vzdy neucil a zistil som , ze nam ho da pisat na biole dnes jedna 5 ziadna 5 ale 2 bez prace potesi
stale piseme testy na vysoku ... aj ludia co maju chemiu pisu prijimacie testy na chemicku fakultu ... jednoducho kvalitna priprava na vysoku , kazdy z toho co si zvolil do stvrtaku
@majusssska maturujeme z toho , cize ma pravo mat take naroky , len niektorym sa nechce ucit , skusa sa napriklad z celej knihy stale je to v poho , na chemii dostali asi 7 knih odporucanej literatury mimo skolskych ucebnic
tiez som maturovala z chem-bio a co som videla podklady na prijimacky na LF, ten okruh vedomosti, ktore potrebujes z biologie a chemie je trochu vacsi nez co vyzaduju na maturite, takze nemyslim si, ze ma az take pravo znamkovat vas z tych testov
tak teda tie testy tazko niekde zozenies, mozes si zohnat maximalne tak podklady s otazkami, lebo myslim, ze na samotnom teste sa nahodne vyberaju otazky (okej, je niekolko verzii testov, nema kazdy nieco uplne ine, ale urcite nie su kazdy rok tie iste)
@tysha ale ucitelka ma testy z minuleho roka a stale dava tie iste takze ma asi iba jedny ... pretoze rovnaky test da aj jednej skupine aj druhej , a tento bol test na komenskeho lekarsku fakultu
jou gymplaci ...ked sa nedostanete na vysoku nič z vas ...a vacsina sa ani nedostane tam kde by chcela lebo si kladiete prilis vysoke naroky ...a potom beriete co sa zvysi ..tak studujete take nezmysli ako soc. praca ci masmedialna komunikacia ...mam dojs
@strommen2428 az na to ze mam fyziku , matiku , geo a idem na cesku technicku a na 100 % ma zoberu , smutne co a ani na slovenske nemusim robit prijimacky ach ja chudak ...
inak práve držím v ruke skriptá súbor otázok na prijímacie skúšky i keď na farmáciu a biológia mi tam príde ľahká takže sa ani nečudujem, že vám to dáva, niektoré vety sú dokonca z učebníc. chémia je však náročná. ak sa dostanem k tým na LF tam zhodnotím obtiažnosť.
@baggy , tesim sa ze si taky waaaaw ...ale vysoka je daco ine , takze aj keby ze mas na tom gymnaziu ciste jednotky necakaj ze na vyske tak lahko budes dostavat ciste A ...sak uvidis sam od septembra ....
@strommen2428 nemam jednotky , ulievam sa a pravdepodobne budem mat Dcka zo skusok aj to na opravnom , len to tvoje pohrdanie si niekam strc ak sudis cloveka podla skoly ...
@baggy ...nesudim cloveka podla skoly ..ale podla toho co dokaze ..kopa ludi je zahojenych aj bez diplomu ...len ty tu robis machra ako ides na techniku do cr a ze by ta zobrali aj na vysoke u nas bez skusok ...,prajem ti aj tie D ...lebo aj na ne sa clovek musi omakat ..na vysokej nesu znamky zadara ako na strednych ci zakl. skolach ....
@strommen2428 to bolo k tomu lebo si ponizoval ludi z gympla , tak som napisal , ze mam vyhodu v tom , ze ma vsade kde chcem vezmu bez skusok nikde som nestruhal machra a nebol arogantny ako ty ak mas nieco proti gymplu tak mi za to nemozeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mas?
taka hruba je kniha s otazkami na prijimacky z biologie + dalsia z chemie takisto naozaj si nemyslim, ze to bude na nete.
btw testy sa generujú, čiže vždy sú vlastne iné
Tam máš že lekárske fakulty. Iné sú na nete asi neni
inak práve držím v ruke skriptá súbor otázok na prijímacie skúšky i keď na farmáciu a biológia mi tam príde ľahká takže sa ani nečudujem, že vám to dáva, niektoré vety sú dokonca z učebníc. chémia je však náročná. ak sa dostanem k tým na LF tam zhodnotím obtiažnosť.