Pri jazde na kolieskových korčuliach prilbu mať nemusíte. Za zníženej viditeľnosti sú tak ako u peších mimo obce povinné reflexné prvky. „Korčuliar je podľa zákona o cestnej premávke braný ako chodec. Zákon mu však neprikazuje nosiť ochrannú prilbu,“ Odporúča ju však z pohľadu bezpečnosti každému korčuliarovi. Ani na korčuliach či bic y k l i by ste nemali jazdiť po pití alkoholu. „Korčuliar ako aj cyklista sú účastníkmi cestnej premávky. Ak spôsobia dopravnú nehodu, sú riešení v blokovom konaní. V prípade, že dôjde k ublíženiu na zdraví, hrozí im trestné stíhanie,“
@ordinarygirl mal by. Kvôli vlastnému bezpečiu. Ale jeho skôr zaujímalo, či nedostane pokutu. Ja osobne by som tiež radšej odporúčal nosiť. Smrť nie je pekná
akože... fakt mu tá prilba pomôže keď ho zrazí auto... bože... auto pôjde okolo 100km/h po hlavnej mimo obce tipujem, narazí do korčuliara, ale ten sa nemusí ničoho báť pretože má prilbu... je nesmrteľný
Už ma serú s tými prilbami,podľa mňa je moja vec či si hlavu rozbijem alebo nie.A keď ma niekto kvalitne zrazí tak tá prilba je mi aj tak na hovno.Ale nie som korčuliar ale cyklista.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ani na bicykli
vďaka bohu že má zopár ľudí stále rozum...