no..kedze mam frajera/priatela..sme spolu uz kazdy den co sa mi prestava pacit,ako nie ze by som ho nemala rada len ako..netesim sa na neho ani tak ako predtym a nechcem aby sa mi zunoval..a chcem mu povedat to ze skratka sme spolu moc..len je na mna az m
Nadviazem na @3 kedze pochybujem ze vy ste spolu viac ako rano a vecer (iba ze by ste boli spoluziaci) tak aspon vidis ze to nema buducnost , lebo ked ta nebavi byt s nim tak casto tak si ho asi nikdy nevezmes
nevravím, že byť spolu každý deň je dobré, ale ak sa naozaj milujete, nemal by ti vadiť ani nič podobné, zrejme ho teda nemiluješ ... lebo si predstav keby ste spolu žili, to by si ho posielala každý druhý deň niekam preč ?
mna sice tesi ze som s nim casto,lebo napr.ine pary (Na dialku) taku moznost nemaju..skor sa len bojim ze sa to pokazi ak budeme spolu furt furt ze si zacneme pripadat nudni a stereotypni
ja som so svojím v škole..po škole proste od rána do večera každý druhý víkend ostáva v KE a ja chodím na ostatné víkendy k ním do RA ... a neviem si predstaviť, žeby sa mi mal zunovať ...
ešte si decko a nevieš čo je to láska. Láska je to čo cíti tvoj chlapec..... chce byť s tebou stále, myslí na teba a nevie sa dočkať kedy bude zase s tebou. To je láska. Vlastne si ho ani nezaslúžiš...........
moja mama frfle, že s priatelom sme spolu priliz casto a že sa zunujeme, len... ked som mala pred tym kratky vztah, nemali sme si co povedať po mesiaci a pol s tym, že sme sa videli mozno 4 krat do tyzdna ...
s tymto sa vidime každy den, nie sme sice spolu este ani tak dlho, ale stale si mame co povedat a nikdy sa s nim nenudim... ako povedali ini, ak mate byt spolu, ak sa mate jedneho dna spolu zit, tak sa zunovat nemozete, lebo budete spolu den co den, rano, v noci, po praci...
no to je blbé že máš z toho taký pocit, ako bojíš sa, že bude nuda a tak ale vy si vždy môžete nájsť niečo nové a občas budeš tráviť čas aj s priateľmi a mal by to pochopiť
kks toto je presne aj u mna a frajerky... moc naviazana na mna a kazdy den spolu.... mne to nevadi... len sa bojim tiez ze si budeme " obkukany" po dlhej dobe
fuha no to je tazke... chapem inak chlapca, ja by som s NOU tiez bol najradsej STALE♥, ale myslim si, ze by sme si po case tiez prestali byt taki vzacni jeden druhemu a dokonca by sme si mozno zacali liezt na nervy... takto sa stretavame jeden az dvakrat do tyzdna (jak sa zadari), vac nemam cas kvoli skole a na kazdy jeden raz sa strasne tesime obaja a kazdy jeden raz si vychutnavame skus mu povedat, ze proste... co ja viem... no ja neviem fakt jak to ide inak povedat nez proste tak, ze nechces, aby ste si po case zacali liezt na nervy, preto by ste sa mali stretavat menej a potom sa budete na kazde stretnutie aj viac tesit... ved ak ta ma rad, nemoze po tebe predsa chciet, aby si sa kvoli nemu takto obmedzovala, mas predsa aj ine cinnosti nie? ked to chlapec nepochopi, tak nic no... ale inak sa to asi povedat... teda nie ze neda, jasne, ze da, ale asi ne tak aby z toho nemal mindrak... ale ktovie... mozno ked mu to pomaly pokojne vysvetlis, mozno si da povedat
po case zacali liezt na nervy// myslim ze k tomu to uz dospelo...ked sa baba netesi na chalana tak sa jej uz zunoval ...a ja naopak si myslim ze @hangtime11 ma pravdu ... keby ani jeden vztah nebol prirovnavany k manzelstvu mozno by tento zvazok ani nebol... ked sa uz teraz netesi ako sa na neho bude tesit trebars o 15 rokov ked pride domov utahana z nejakej nocnej a on jej bude chrapat pred telkou ? (a mozno nebude prave vonat ako konvalinky?)
po case to zacina byt stereotyp..ja som to pocitil tak po 4 rokoch..zacal som vymyslat hovadiny a prestal som si vazit cas co sme boli spolu..potom ma poslala do riti a teraz vyplakavam ze som to posral..ak to nechces posrat tak nevymyslaj kraviny pretoze az potom zistis ako si vlastne mala rada ten "stereotyp ".. gl
poznám to... tak si určte ze budete spolu kazdy druhy den alebo kazdy a sme tam to vynecháte... chapeš... my sme spolu tiez často vlastne kazdy den ... teda okrem utorka a vikendy niektore.... taze je to na tebe
ako uz spominali vyssie, po svadbe ta to caka nonstop, casom pripde takzvana ponorka skor ci neskor, ale kazdy by mal mat moznost si dat pauzu na den dva, viac, odbehnut si od stereotypu...
Celkom chápem že chceš kúsok voľného času aj na niečo iné Proste mu to musíš vysvetliť a buď to pochopí alebo nie A báť sa že sa zunuje...tak ak hej tak to potom aj tak nemá cenu či?
My sme spolu tiez byvali cele dni, (ibaze teraz robi v zahranici asme spolu raz zamesiac a pol) no okrem toho ked som v skole a on nie.
sem-tam uz sme si aj liezli na nervy,ale to je normlane... Kazdu volnu chvilku chcem travit snim, ved ho miluem! ked tebe to prekaza, nema to buducnost, ako s nim chces raz zit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Alebo ho vyzen von opit sa s kamaratmi aby nebol furt s teobu
aj mne je smutno, keď Erik odchádza
lebo si to tak neuzivas,beries to ako samozrejmost,nechyba ti...
a tak,ked ho nevidis tyzden,tak sa uz nevies dockat chvile,ked budete spolu
len mu to pekne povedz...on to pochopi
s tymto sa vidime každy den, nie sme sice spolu este ani tak dlho, ale stale si mame co povedat a nikdy sa s nim nenudim... ako povedali ini, ak mate byt spolu, ak sa mate jedneho dna spolu zit, tak sa zunovat nemozete, lebo budete spolu den co den, rano, v noci, po praci...
@nicmanenapada ty! vsak tu bol a nerozlucil sa!
@agatha13 ... no mne chyba aj ked pri nom ležím ....:/
Takže nerieš. Keď máš ponorku, tak sa s ním rozíď. Možno po čase sa dáte znova dokopy...
a diks za vsetky komenty
S mojim byvame uz... vyse mesiaca
My sme spolu tiez byvali cele dni, (ibaze teraz robi v zahranici asme spolu raz zamesiac a pol) no okrem toho ked som v skole a on nie.
sem-tam uz sme si aj liezli na nervy,ale to je normlane... Kazdu volnu chvilku chcem travit snim, ved ho miluem! ked tebe to prekaza, nema to buducnost, ako s nim chces raz zit?