Ahojte o týždeň sa ideme vybbrať na vylet do Viedne a nákupy v Primarku nesmú chýbať. Aký je váš nazor na primark v SCS ? Ja som bola len v primarku v G3 a neviem kam teraz Dakujem za názory
ach milujem primark. sice sa mi vsetko odtial dosralo tak po tyzdni (jedny topanky hned v skusobnej kabinke ale tie ceny lubim a bola som zatial len v G3. cele 4 hodiny.
@dadley je to praveze dost daleko (to G3). ked ideme z vlakovje stanice tak treba ist etse asi 20 minut metrom (alebo co to je, taky vlak co ide aj nad zemou a potom dojdes do florisdorfu a odtial ti ide zadarmo shuttlebus kazdych 15 minut tusim a to trva tiez este dobrych 20-30 minut
@michaella29 milion ludi s desiatkami kusov oblečenia v tých obrovských nákupných taškách, niekoľko poschodí a ceny klesajúce pred očami. proste som si pripadala jak v nejakej zrýchlenej realite nákupných psychopatov ( btw..vo Viedni som nebola, len v Berline, ale predpokladám, že je to to isté. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
(ktore si rada kupim, of kors