Ahojte je tu niekto kto bol alebo sa chysta do primarku vo Viedni alebo v Berlíne? ak áno ako ste tam išli/idete? mate nejake typy na jednodnove zajazdy ?
@sveter tiež si to neviem veľmi predstaviť ale porovnávať to s gate a takko? podľa je väčšina cien niekde inde a výber je väčší akurát ,že večer to tam už vyzerá hrozne
@sveter no ja s kamoskami napriklad ideme proste do viedne na vyletik a ked uz tam budeme tak ideme aj do primarku
Ale co som si vsimla je kopec blogeriek, co tam chodia iba kvoli nemu a dokonca aj z prahy, co je uz vazne cudne troska
ja v británii chodím do primarku stále... kvalita nič moc, ale veci sú celkom pekné.. nie ako niektoré veci v newyorkeri, čo sú doslova odpad.. a mám odtial niekolko párov rifiel čo už nosím 2+ rokov a stále sú skoro ako nové.. a stáli ma 10 libier je tam dobrý výber.. a mnohé veci s=u na pohlad na nerozoznanie od River Island alebo Top Man a pritom sú 3x lacnejšie
@vincenz0@Beingmindfucked@michaella29 tak čo som bola v anglicku tak ceny mi tam prišli cca rovnaké ako u nás v týchto obchodoch, akože tie veci sú trošku vkusnejšie ale kvalitou nemyslím si že by sa nejako odlišovali veľmi... rozumiem keď ide niekto do viedne a vrámci toho do primarku lebo u nás nie je, ale neviem si predstaviť, že by som šla niekde kvôli tomu obchodu :ehm: ja si ale neviem ani predstaviť, že by som šla 60km do popradu do najbližšieho h&m takže to už asi záleží od človeka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale co som si vsimla je kopec blogeriek, co tam chodia iba kvoli nemu a dokonca aj z prahy, co je uz vazne cudne troska