Prosííím prosím vás povedzte mi, že ako je možné že niekto sa čuduje tomu ked ma ocko nepustí do rána vonku, že nechodievam na diskotéky každý piatok, žee sa napríklad venujem zvieratkám, záchrane a to si predstavte amni mi za to neplatia !! A čo m
@socomplicated kašli na nich, s najväčšou pravdepodobnosťou si ani nikdy v živote neuvedomia že v živote nespravili nič hodnotné a rovnako vychovajú aj svoje deti ...
@hluzar niee ved to je každého osobná vec, len ja vravím ako človek ktorého ocko nepúšťal dlho vonku..jasné chodím aj ja..ale pre mňa to je zbytočnosť..načo byť do noci vonku ? aký to má význam ?
@klaudiqaaa ako to nieje nič všeobecné celkovo dobre vychádzam s ľudmi ..len teraz mi to jeden známi písal tak sa čudujem že aké on postoje má..že prenho je užívanie rýchlo rýchlo vypadnúť von..mamka nech sa smaa trápi s veľkým domom..k maturítám ho nepustili..a pokračovať sa mi nechce..
@agrobrat tak tak tak ! ae ked im chcem pomôsť a chcem im dobre tak si to nenechajú vysvetliť, ťažko s takými ľudmi..im je škoda facku dať, život im dá aj dve
@hluzar lenže to je nezodpovednosť. Myslíš že naše mamky a ockovie sa takto správali ? Takéto správanie sa odzrkadľuje na všetkom čo robia..škola, vzťahy, povesťm sebahodnota..je toho oveľa viac
@hluzar ale ved ja nemám cieľ byť niečo viac než ostatní len ma zaráža ich správanie a to, že sú možno príliš jednoduchí voči sami sebe..A myslím že je každému jasné, že takýmto správaním ala idem von nečakaj ma čau, a konkrétne ten známy, ktorého nepustili ku maturítám a to je na učňovke mi nedáva vôbec logiku. Azd a iba v tom, že jeho rodičom to nevadí..nakoniec to naozaj bude tak, že deti takýchto ľudí budú úplne rovnaké..Takýmto správaním sa v živote nedá nič docieliť a tým som si úplne istá. Ale ak môj názor nezdielaš kľudne ma vyved z omylu
v dnesnej spolocnosti su bohuzial aj tyki ludia ako ich popisujes ... horsie je to, ze aj s cloveka, ktory bol cele roky tvojim najlepsim priatelom a behom par hodin moze stat nieco take ... a neuvedomi si ze sa kurvil ani ked sa mu narodi dieta a otec je neznamy ...
@malasimi hm tak to je už extrém, vidíš a ako som spomínala..človek sa môže snažiť akokoľvek dohovoritť..s tým najlepším úmyslom, ešte sa to naňho obráti
Musis chapat, ze vsetci ludia nie su zacharncovia civilizacie a je to uplne v poriadku
Ak niekto nema vyssie ambicie , tak ich proste nema.
My dvaja sa pravdepodobne (ak nam to osud nejak neznemozni) budeme venovat nejakej intelektualnej cinnosti a predstav si, ja aj napriek tomu, ze v noci chodievam von .
A ti ludia ktorych popisujes sa budu starat o to, aby sme rano mali cerstvi chlebik v obchode a tak podobne no....
Je to sucast spolocnosti. Ak niekomu staci obycajny zivot, tak to nie je problem, len charakterova crta a vdaka bohu za nu Ja chlebik upiect neviem
najvacsia chyba je že každy sa len po každom opičí, jeden ma hento aj druhy to ma, jeden robi tamto aj druhy to robi, budte sami sebou a robte len to co vam srdce radi a rozum povoluje
@hluzar ´jasné že chápem ale asi sa nie úplne chápeme. Ja tu vravím o nezodpovedných ľudoch. Takí ktorí mi pripravujú chlebík tích mám rada A potom mi povedz, prečo sa to všetko obracia na takých ľudí, ktorí sa vc živote o niečo snažia ? Nechcú sa len narodiť, odžiť, užiť, a odísť.. Prečo niesu za "iných" považovaní práve oni ?
@zajko30 ale ja to chápem právže ja jediná to chápem..ja ti tu môžem presne skopírovať čo mi ten známi na toto povedal, povedal, že ja som mladá, že o čom budem svojim deťom rozprávať ked ich raz budem mať, že ja som tá ktorá si vôbec neužíva..a popritom on je ten ktorý s ami neustále sťažuje že nemám čo robiť atd. Ja som so tohto všetkého vedomáá ja by som mojmu ockovi nikdy nič zlé nespravila..preto si nedovolím napr prísť domov niekde v druhom stave alebo tak. Ja som sa zasvätila zvieratkám a s tým ocko úplne súhlasí takže ďakujem, že si sa našiel zlatý
@socomplicated Si uplne normalna baba,tvoji rodicia o Teba dbaju a to je dobre.Tak svojim rovesnickam mozes povedat,ze tvojom veku nemaju co po nociach hladat vonka,a nie to este chlastat a zurovat po diskotekach.Maj chalana,bud s nim,nekurvi sa,neskaz sa.Tu u nas je taka situacia,ze do podnikov,kde sme tak radi chodili,sa poslednu dobu tak vsade zaplnilo detmi,ze sa tam citim byt kurnik stary medzi nimi,a tie ozrate mlade pice,no to je uroven ti poviem,staci sa v piatok nadranom prejst po meste
Inak sa zvykli robit policajne kontroly poslednu dobu tu u nas ohladom mladistvych a alkoholu,drog atd. Ja si to velmi pochvalujem,deti nemaju co hladat po diskotekach do rana
nič si z toho nerob, ja som na tom podobne ako ty, nikdy som nepila, nefajčila, venujem sa výhradne zvieratkám, voľný čas trávim v lese a život ma naučil, čo je skutočne dôležité, nie kurviť sa a chlastať, ale naučiť sa milovať prírodu... ty si úplne normálna a normálnych ľudí ako si ty stretávať málokedy, buď hrdá že niesi skorumpovaná dobou ako väčšina tvojich "priateľov", ktorý si pod pojmom užívať predstavujú chlast a veci tomu podobné...
@camilla jeej to je miléé tak veru " treba nájsť krásu zvierat, stvorené ktoré zabúdajú a odpúšťajú, sú vdačne za každú maličkosťa vrátia vám všetku lásku..nie ako tá skazená spoločnosť čo s prepáčením len o*ebávať vie..
@socomplicated upadok spolocnosti....aj mna povazuju za divneho a kukaju na mna preto ze nechodim v piatky pit, ale radsej lepim modely...hovoria o uzivani si ale na to co robia ja ziadne uzivanie si nevidim....
@socomplicated jo no...A za vrchol zábavy z neznámych dôvodov považujú ožieranie, fajčenie atď...A myslia si ze preto su niečo viac, nevedia si už bez toho predstaviť život...Žiju ich male životy na ostrovčekoch zaslepenosti....
@finrod mna veľa naučil moj bývalý..a teraz už môžem s čistým svedomím povedať že to je tá najväčšia stoka spoločnosti... Popri mne sa veselo ku*vila popritom mne vravel aká som dôležitá, ožieračky a takéto veci..to bola klasika a ked som sa mu snažila vysvetliť že takto v živote bude naozaj sračkou tak mi povedal že nemám všetko brať tak vážne..po rozchode mi navrhol "občasné stretká" čo am teda dorazilo..Tolko špinstva čo on urobil sa nedá ani opísať, odvtedy veľká čiara za takými.-
@socomplicated bohužial no....Spoločnosť strašne upadla...a ešte stále upadá...Myslia ze to netreba brať vážne...ale práveže treba...čo už...oni si zničia budúcnosť, nie ja...
je totalne zbytocne riesit veci ako "preco sa ludia spravaju ako sa spravaju", "na svete je tolko nespravodlivosti", "som ina ako ostatni" .... @1 ma pravdu je jeb na to, maximale ti z toho zacne preskakovat, ked sa chces kurvit tak sa kurvi, ked sa chces starat o zvierata,tak sa staraj, ty spolocnost aj tak nezmenis
a mozno su ti ludia na ktorych picujes, stastnejsi jak ty a teba to serie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Pytam sa ako clovek, ktory nikdy nemal vecierku.
Ale nemas ziadny dovod nazyvat to primitivnym.
Existuju spontanni ludia , existuju zodpovedni ludia a existuje nieco medzi tym.
Ziadna skupina nie je primitivna za predpokladu, ze si ziju svoje zivoty a nestaraju sa do inych.
To su obycajne predsudky.
Interakcie v kazdej socialnej skupine su ine a o uspechu jednotlivca rozhoduje to, ako dobre sa v nich orientuje.
Nie ich samotna povaha.
Zi a nechaj zit. Navazas sa do ludi, o ktorych nic nevies.
Vies co by ta skutocne urobilo nieco viac ako su ostatni ? Nadhlad.
Musis chapat, ze vsetci ludia nie su zacharncovia civilizacie a je to uplne v poriadku
Ak niekto nema vyssie ambicie , tak ich proste nema.
My dvaja sa pravdepodobne (ak nam to osud nejak neznemozni) budeme venovat nejakej intelektualnej cinnosti a predstav si, ja aj napriek tomu, ze v noci chodievam von .
A ti ludia ktorych popisujes sa budu starat o to, aby sme rano mali cerstvi chlebik v obchode a tak podobne no....
Je to sucast spolocnosti. Ak niekomu staci obycajny zivot, tak to nie je problem, len charakterova crta a vdaka bohu za nu Ja chlebik upiect neviem
Chapes ?
nikomu never iba svojim rodičom, nechcu ti zle, majú ťa radi, lebo si všetko pre nich........pozri si štatistiky znásilneni, vrážd, únosov v SR...
neskoršie všetko pochopíš, keď budeš mať vlastne dieťa, ktoré bude pre teba tým najväčším darom.........filip
Vsade sa najde nejaky hulvat.
Aj medzi ambicioznymi aj medzi neambicioznymi ludmi.
akoby si mi z duse hovorila ... nakoniec som bola ja ta zla ...
oni sú primitívni, nie ty
Oni to pochopia, ale bude pozde.....Ľutoval by som ich...ale pri ich arogancii mi to zato nestojí...
a mozno su ti ludia na ktorych picujes, stastnejsi jak ty a teba to serie