predpokladám že M. Jacksona si začala počúvať a hlásiť sa k jeho hudbe až po jeho smrti...... fakt je to nechutné, ako po jeho smrti odrazu každý zverejňuje že je jeho OBROVSKÝ fanúšik a to počul len tie najznámejšie pesničky..... až je to trápne..... a to že ťa najviac oslovila Paris.... veď len ona sama na jeho pohrebe rozprávala.....
a ja už som si myslela že téma M. Jackson je už uzavretá.... toho tu bolo na BIRDZI......
2 roky pred tym ako som Michael zial zomrel som bola welka zavislacka na Black or white...pocuwala som to cele dni takze nemozem powedat ze som ho zacala pocuvat teras! Je pravda ze fanynkou som sa stala len nedawno ale nic to nemeni na tom ze MJ mám nekonecne rada a poznam kazdu jednu piesen ktoru ma na albume od roku 1979...!!!!!!! a nezrusim sa aj keby mi to napisali seci, rec je o paris jackson, ked si myslis ze som slepice tak sa najprv kukni na toho koho vydis ked sa zobudis v zrkadle!!!!!!!!!! ak som sa k niekomu nevyjadrila tak sorry!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a ja už som si myslela že téma M. Jackson je už uzavretá.... toho tu bolo na BIRDZI......