NJN, len svoj život prežívam. Neznášam realitu v ktorej žijeme, cítim sa vyhorený a asi mám aj krízu identity... Mám strach, že v budúcnosti to neunesiem, dostanem nejaký skrat a spácham samovraždu. Musím niečo so sebou konečne robiť.
@darksider96 boxovaci mech si kup A keď budeš sa citiť nanič tak mu daj čo pre to... alebo stacionarny bicykel... ak teda teraz sa neda moc bicyklovať lebo zmrznu prsty... a šmýka sa.
Sice viem, ze to je z vseobecneho pohladu plytvanie casom, ale ja si to celkom uzivam
Nemusim sa predsa citit chujovo pre to, ze miesto vzdelavania alebo pohybu urobim nieco prazdnoduche, nezmyselne
Pochybujem, zeby som sa vybudoval natolko, aby som si v buducnosti mohol kupit vlastny triskac, na druhej strane mam uz teraz viac, nez som kedy chcel
Nie, mam dni a obdobia kedy nic nerobim a uzivam si to. Takisto ked som super motivovana. Ked sa zasmejem na meme na ig a hodinu skrolujem- super. Ked idem behat citam knihy upratujem ucim sa- tiez super.
Ani nie. Osobne mi nepride nejaky aktivne prezity den s mnozstvom zazitkov lepsi ako cely den pred TV pokial sa citim dobre. To je moje jedine meritko, pokial sa citim dobre tak je to dobre straveny cas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nemusim sa predsa citit chujovo pre to, ze miesto vzdelavania alebo pohybu urobim nieco prazdnoduche, nezmyselne
Pochybujem, zeby som sa vybudoval natolko, aby som si v buducnosti mohol kupit vlastny triskac, na druhej strane mam uz teraz viac, nez som kedy chcel
*cely moj, kym sa dakto napaprci