Som jediná, ktorá má v škole...konkrétne hlavne aj v triede primitívov, ktorí fajčia a bavia sa o tom jak grcali a stále dokola. Niektorí ľudia sa smejú na tom, čo hovoria pri tom to znie jak keby to z huby vypadlo človekovi, ktorý práve vyšiel zo stredis
Nie si jediná, tiež denne počúvam o tom, ako kto kde grcal a podobné veci, ale už to úplne ignorujem, keď musím byť v triede s nimi dlhšie, tak dám sluchátka a je, inak trávim prestávky inde
ja neviem, ako je to možné, ale medzi takými ľuďmi sa nepohybujem, ako viem o nich aj ktorí sú to, ale obchádzam ich nejak, schválne som sa snažil dostať na lepšiu školu o ktorej som vedel, že je väčšia pravdepodobnosť že tam takéto individuá nebudú chodiť
a na základke bolo pár takých ľudí, po základke zisťujem že odrazu ich je viac (a to ani netrvalo dlho)
ale trochu ma to znepokojuje že schytám vždy takých ľudí, ktorí zjavne neradi chodia von alebo čo, a neviem či to je moja chyba teraz ale sa úprimne nudím keď nikto nejde nikam
Ak si na základnej, tam si veľmi nevyberieš, akých ľudí máš v triede, tam je to všetko pokope, hlavne sa nenechaj strhnúť a strednú školu sa snaž vybrať takú, kde bude tých inteligentov viac. Jednoducho zameraj sa na rozumných ľudí a primitívov nechaj bokom, oni vždy boli aj budú.
Tiež je u takýchto ľudí najlepšia varianta ťažký ignor. Ja som ešte na úbohej základke (posledný ročník, našťastie) , ale u nás takýto ľudia normálne môžu tvoriť veľmoc, keď porovnám s tou normálnejšou časťou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a na základke bolo pár takých ľudí, po základke zisťujem že odrazu ich je viac (a to ani netrvalo dlho)
ale trochu ma to znepokojuje že schytám vždy takých ľudí, ktorí zjavne neradi chodia von alebo čo, a neviem či to je moja chyba teraz ale sa úprimne nudím keď nikto nejde nikam
možno padne občas taká téma, ale sme super kolektív a nikto to neberie zle.
a na strednej to mám tiež
Ono aj takí ľudia vedia byť v pohode, len keď konkrétne o tomto začnú hovoriť, tak koniec.