ja som strašne jak lopatou po hlave v tomto furt dojebem dajakú blbost + ešte sa bojím ozvať ku dakomu cudziemu a sa spýtať zväčša, ale keď už sa ozvem, ta sa vkuse vypytujem na kokotiny lebo som nepočúvala
Musim sa priznat, mne sa to stava pomerne casto. Proste moj blby mozog niekedy neznesie ked niekto nieco dlho vysvetluje a potom ho prestane pocuvat. No a ja mam potom pocit, ze som sam jediny, ktory tomu nechape a preto sa potom musim pytat este raz .
Keď hlavne hovoria miliooooooooooooon informácii, tak to proste človeku nedojde Ja som bola takto sa už potretí krát ubytovať....a potretí krát som si furt nevedela zapamätať že čo sa pri tom ubytvaní robí ....vravela mi to vrátnička, papiere mi dala, toto podpísať, toto nepísať bla bla...a potom som sa aj tak pýtala chalana, čo si to vypisoval vedľa mňa, že čo mám vypísať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja som strašne jak lopatou po hlave v tomto furt dojebem dajakú blbost + ešte sa bojím ozvať ku dakomu cudziemu a sa spýtať zväčša, ale keď už sa ozvem, ta sa vkuse vypytujem na kokotiny lebo som nepočúvala