Aj keď sú ešte prázdniny, monitor, ktorý ma čaká už tento školský rok, mi nedá spávať . Chcela by som sa čo najlepšie pripraviť... a keďže mám hrozné učiteľky, ktoré zo slovenčiny a z matiky nenaučia doslova nič, je len na mne, ako sa pripravím. No p
Väčšina ľudí sa učí na monitor posledný týždeň. Máš ešte kopu času, nemusíš sa s tým zaťažovať, monitor aj tak neovplyvní tvoj prospech alebo výber na SŠ. A čo sa týka tých učiteliek každá učiteľka dokáže niečo naučiť ak sedíš držíš hubu počúvaš a sústredíš sa.
co ti prasi? v den ked sme to pisali som nemal take stresy jak ty teraz...nemas sa coho bat...uroven novodobych testov je na takej urovni, ze aj ked nie si najvacsi genius z triedy mas sancu spravit to na minimalne 75%..dobre najdu sa aj taki exoti (ako moj spoluziak ) co to spravia na 15% (Matiku ale..whaeva
@MaryKath ach boze... po prve: mas este presne mesiac prazdnin, kasli na skolu!!! po druhe:monitor je uplna kktina, hovoria to dokonca aj ucitelia, ak nemas nijake stvorky na vysvedceni co urcite nemas, a nie same trojky a nedojebes prijmacky tak ta zoberu na akekolvek gymnazium bez ohladu na vysledky monitora!! po tretie: aj keby nahodou ten monitor bol nejaky dolezity co nie je, tak je myslim az niekedy vo februari-marci teda presne za pol roka!!! po stvrte: ja som monitor vobec nerobil lebo v 9.rocniku zs som bol v prahe a uplne bez problemov som sa dostal na gymnazium a to som mal aj nejakych 5 trojek na vysvedceni... po piate: DIEVCA SPAMETAJ SA!!!
@2 ked sme to pisali prisiel som do skoly s perom a ceruzkou zastrcenymi vo vreckach, uhlomerom v penazenke kalkulačkou vo vrecku v bunde a pravitkom v ruke
Stastie praje pripravenym.Cim skor sa zacnes ucit o to viac budes popredu s ucivom od ostatnych spoluziakov. A ze toho uciva je fakt vela to mozem povedat, tiez som sa ucil na monitor uz od konca 8. rocnika lebo som nevedel spavat a spravil som velmi dobre lebo ostatny co sa ucili dajme tomu posledny mesiac proste nedokazali prijat tolko noveho uciva. Jasne niekto si povie ze som premrhal polku prazdnin ucenim sa no mne to za to stalo. Keby z monitoru dostanem 3 alebo 4 boh vie ci by ma zobrali do nejakeho seriozneho zamestnania.
Normalne mi je vtipne ked to citam ..monitor..lutujem ze som sa tie 2 dni pred nim ucil..aj tak sme cela trieda na 80 percent minimalne napisali..ucitelka nam poradila setko skoro
dam ti dobru radu...jeb na to...venuj cas niecomu prospesnejsiemu, monitor nikoho netankuje, kazdy vie ze to je neobjektivne a aj tak tam kazdy podvadza
pamätám si len, že z toho všetci robili brutálne haló a stres, spolužiačky mi tam revali, že to nespravia...
a ja som sa vôbec nepripravovala a počas testov som si spokojne cmúľala čokoládku.
som dosť v šoku keď som to čítal. Ale ak sa chceš učiť, poradím ti. Ja som sa učil na monitor tak (aj ked asi len mesiac pred ním), že som si spravil niekolko minuloročných (asi 5) a co som nevedel, doucil som sa a urobil som ho na 85% ... ale aj tak nebral žiadnu váhu na SŠ. Na to Su teraz primacky. Ani neviem na co je dobrý ten monitor.
Ja som sa tiez na to vykaslala a posledny den som potom stresovala.A matika bola ľahka a aj slovina ale ja ked stresujem tak poriadne nerozmyslam a chcem ist na to logicky a potom sa uplne stratim a uz len tipujem. A matika dopadla otrasne a slovina trochu lepsie.A neboj, zobrali moju sesternicu na gymnazium ,kt. mala z matiky 20 %. Ale zavidim ti ze uz sa na to dopredu pripravujes Držim ti palce
@norcan9810 Práve, bojím sa toho stresu a preto by som si chcela dopredu pozrieť, čo ma čaká. Diki
Bože ľudia, sa spamätajte! Pýtala som sa, či náhodou niekto nevlastní tú knihu, nie či sa mám cez prázdniny pripravovať na monitor, takže vôbec nehápem tie komenty typu - ti hrabe, že sa ideš učiť na monitor cez prázdniny?! Myslím, že mám reálnu šancu spraviť monitor nad 80%, len som sa chcela oboznámiť s otázkami, aby som zbytočne nestresovala a tak. Ale aj tak ďakujem za názor.
A len tak okrajovo, nechcem sa drviť, len si niečo zopakovať, prečítať...
Pozeraj..já som sprostý ..mal som 4-ky na vysvedčku..skoro niake 5-ky..monitor som dal : SJ : 64% a MAT : 50% ... To máš Slovinu jak KENO 10..a matiku maš Keno 10 + Keno + čislo
Monitoru sa báť nemusíš. Ja som sa učil dva týždne pred ním skoro každý deň tak hodinku jedným spoľahlivým štýlom. Našiel som si staré monitory a bez toho aby som si niečo opakoval som si každý deň spravil jeden a každú jednu vec čo som nevedel alebo sa mi zdala velice dôležitá som si zapísal na papier z ktorého som si to vždy len zopakoval všetko . Takto som si každý deň robil monitory staré a opakoval si z času na čas z toho papiera že sa mi to dostalo všetko úplne jednoducho a bez problémov do hlavy. Slovina 84 percent a matika 90.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
koľko to? 10 rokov?
pamätám si len, že z toho všetci robili brutálne haló a stres, spolužiačky mi tam revali, že to nespravia...
a ja som sa vôbec nepripravovala a počas testov som si spokojne cmúľala čokoládku.
no a odvtedy mám úspešne za sebou už aj výšku.
:happy:
a prečitala som z nej dve strany...a aj tak sa mi monitor nebral do uvahy a bolo to lahke..a to je aj tak uplne jedno takže fuck it and enjoy holiday!
Držím prsty... ... určite to dáš... len sa nestresuj zbytočne, naozaj ten monitor nie je nič hrozné
Good luck.
Ale nestresuj, monitor je vážne jednoduchý
tak veľa šťastia v daný deň lebo stres je to najhoršie čo môžeš mať na svojej strane pri niečom takomto
» www.skolmedia.sk/...
je to dosť podobné ako hľadáš ty
Bože ľudia, sa spamätajte! Pýtala som sa, či náhodou niekto nevlastní tú knihu, nie či sa mám cez prázdniny pripravovať na monitor, takže vôbec nehápem tie komenty typu - ti hrabe, že sa ideš učiť na monitor cez prázdniny?! Myslím, že mám reálnu šancu spraviť monitor nad 80%, len som sa chcela oboznámiť s otázkami, aby som zbytočne nestresovala a tak. Ale aj tak ďakujem za názor.
A len tak okrajovo, nechcem sa drviť, len si niečo zopakovať, prečítať...
ako ja som sa z matiky cítila úplne dutá a aj tak som dala oboje nad 90%
(moja príprava bola asi taká že deň pred monitorom ma spolužiačka dokopala spraviť si jeden test ale fakt ma to netrápilo)