Vela dievcat a chalanov oddialuje prvy sex s tym, ze este niesu pripravení.....V com na to treba mat pripravu? Aky je vas subjektivny pohlad na toto? (technicka priprava typu, ako natiahnut kondom a kam co patri sa nerata)
@sandy114 psychicka priprava????mozes my to visvetlit????ako psychicky sa pripravit na to ze uz nebude panna????alebo co???a chalani ako nemaju psychicku pripravu alebo co...ako keby sme mysleli len na sex....
Neber si nadavky, co boli uvedene vyssie, k telu - aj podla mna je to dobra otazka. A predovsetkym predpokladam, ze si to myslel skor tak, aky nazor na to maju ostatni a nie, ze nechapes, co je "byt pripraveny".
Moj nazor - samozrejme, ze ide o nejaku tu psychiku, pomimo to vsak mozno aj o to, ze jeden nikdy nevie, co sa moze stat, takze je asi predsalen dobre ucinit potrebne opatrenia, aby sme neboli mamickami este pred dostudovanim, vsak... Na vsetko vraj treba ist s rozumom a tazko sa da sklbit rozum a emocie, ale ja myslim, ze ked to niekto dokaze a ked sa celkovo citi byt pripraveny, je snad pripraveny.
nie je dolezita technicka priprava ale mentalna. skoda len, ze vacsina mladych ludi do toho vhupne skor, ako na to su naozaj mentalne pripraveni... nehovorim o nejakych meditaciach a dennodennom pripravovani sa ale o zrelosti nasej dusevnej stranky. nech je clovek akokolvek fyzicky pripraveny. ved uz dievcata v 13stich su v podstate fyzicky pripravene na to, plodit deti (maju cyklus, niektore dokonca pravidelny, bez problemov). ale mentalne ani zdaleka...
nebyt pripravny nato cize necitit sa na to, cize clovek na to este nie je psychicky alebo duchovne pripraveny, mat pocit ze to este nie je pre mna, ze ten vztah este nie je taky aby postupil do tejto roviny, pripadne ze toto nie je clovek s ktorym by to malo byt, ze este nie som pripravena znasat pripadne dosledky ktore mozu pri akejkolvek dobrej ochrane nastat ... proste clovek nie je pripraveny, citi ze to tak nema byt
Skôr ide o mentálne dospenie,než o fyzické ale zas...kam sa ponáhľať sakra? Preto,že tvoji kamoši už o panenstvo prišli...A robiť všetko s niekým,koho nepoznáš a bez lásky(áno,som sentimentálna ^^) len aby si to svoje prvé mal už za sebou? To je hovadina na entú... Človek by mal byť sám sebou a nie opakovať zbytočne po druhých
@sandy114@rebelka ach.. rodeny geniovia asi ze ked povedal ze technicka priprava sa nerata tak myslel psychicku/dusevnu, pravdepodobne to chcel trochu viac rozpisat ze z coho sa to sklada a co to znamena pre vas konkretne (ostatne to aj napisal do prveho prispevku)
Podľa mňa je to vec, ktorú si človek pamätá do konca života (prihladnuc na to, koľko alkoholu mal v krvi aby si to bol schopný zapamätať, ak sa náhodou stane), a neviem no, nechcem dopadnúť tak, ako pár mojich kamarátok, ktoré to teraz ohromne ľutujú. Asi preto, že je to jediná vec, ktorá je skutočne moja, akokoľvek pateticky to znie.
Kamoši sa smejú, že mám 18 a ešte som panna. No a? Dpč čo koho do toho, to mám byť jak dajaká štrnástka čo to spravila na venčeku na záchodoch alebo na byte? Nie díky.
normalne pravidelna ranna rozcvicka, rano-vecer umyt zuby... a vela ludom sa toto nechce a bez rannej rozcvicky a masloveho chlebika by som veru sex nechcela.
Denne si pisem s desiatkami mladych ludi ktory to zbytocne urychlili a teraz su sklamany alebo pisu ze to je najhorsi zazitok zivota alebo su tehotny. Su aj viminky ale tych je velmi malo. Ale inak ako pisali nadomnou hlavne to je o psychike cloveka viz. napr. » www.sexus.cz/od-predstav-tee...
@kolini samozrejme je to velmi tazke, hlavne pre chalanov a v tejto dobe ... ak vsak clovek ma vieru a ozajstny vztah s Bohom naozaj to chce a tu osobu naozaj miluje je ochotny pockat (ak napriklad chalan muz naozaj miluje dievca tak je ochotny pockat aj ked uz ma nejake skusenosti, to iste u opacneho pohlavia ) ...
@rebelka o logike radsej nic nehovor, este raz a inak ako si ty napr vedela (alebo budes vediet) ze si psychicky pripravena? bud konkretnejsia ako len "dusevne to proste viem", uz chapes? vole a ze vraj zenske vedia hovorit o pocitoch a s tymi dristami o chlapoch sa strc vies kam, kazdy clovek ma inu psychiku tak neviem odkial by som ja mal vediet o tvojich myslienkach v hlave ked to tu niesi schopna napisat..
@xennus no tak to niekto ako chlap nepochopi teda cest vynimkam ale tak ty medzi tie vynimky nepatris urcite.....TAk lebo vy chlapy viete rozmyslat len tym co mate medzi nohami....Keby ste sa zamysleli tak by ste mozno na to prisli aj samy...
@flussica hej, vsimol som si ze viacerí nepochopili, ze sa pytam na ich nazor
@mm47 preco fail? ja poznam jednu babu co ma 14 a nieje panna
@xennus@sandy114@rebelka ide o to ze som tymto forom chcel zistit ako to beru ostatní, v com spocivala ta ich pripravenost....rebelka, naozaj napis v com ako si vedela ze si uz pripravena? a nevyhovaraj sa na to ze nenapises, lebo to my chlapi nepochopime
@kousek9 praveze z vlastnej skusenosti viem, ze jedna pripravu mat nikdy
nepotrebovala a druha v osemnastke povie, ze este nieje pripravena
@fakecocacolazero ja som sa pytal na nazor ostatnych, jasne ze je to v psychike, ale napriklad aj v com konkterne v psychike? Ze napriklad po sexe uz nebude sa citit ako dieta alebo take nieco?
Cize vseobecne. V com je podstata, alebo bola u vas, ak uz to mate za sebou, v psychickej priprave?
@rebelka nic v zlom ale si fakt pribrzdena co riesis mna? ja viem presne podla coho som vedel ze som pripraveny, viem ze som bol atd whatever, NEMUSIM SA ZAMYSLAT, ale preco sa ty stale vyhybas odpovedi a zakrivas to anti-muzskymi kecmi? retardacia cista...
FAjn chcete odpoved vtedy ked som si bola ist ci to chcem s tym clovekom a ci ho milujem a ci on miluje mna....Ale o taketo veci typujem 80% chlapom nejde ide vam o to strcit a dokoncit....
ale ved to preboha citis, to je ako opisat orgazmus slovami, že co pritom pocitujes, alebo ako odpovedat na otazku, preco ludia pri sexe kricia, ked im to nie je neprijemne
@minso preco len bab lol? podla mna to tak potrebuje vecsina ludi, ale to ze mas niekoho koho lubis sa rata ako dusevna priprava na sex? resp to potom ked holka nechce s chlapom vo vztahu spat to znamena ze ho nelubi?
teda nie 90 zas zom to prekrutil skoro 90.....a zvycajne to byva na narodeniny alebo inej priležitosti,prvý sex je aj tak bud uplne napiču alebo uplne najlepší,
@xennus tak ale chlapov je vyrazne menej co dokazu mat sex bez lasky....no z mojej skusenosti je to tak, ked sa baba do mna vo vztahu nezalubila, nebol ani sex
pod psychickou pripravou nemyslim, ze musi byt zalubena, ale to som tymto forom zistit ze co sa rozumie pod tou pripraviu, lebo je ine ked 14 rocna baba povie ze nieje pripravena, tam je jasne ze je na to este mlada a citi, ze na to este nieje cas, a je ine povie 18 rocna baba ze nieje pripravena este
@xennus nad takymito zenami ako je rebelka sa nestreba ani zamyslat, pretoze su aj zeny pressne oparneho charakteru ako je ona, cize sex sex a zase sex
@minso ach ale to nieje len o sexe na nej vidno z kazdej vety ze je nejaka pribrzdena a zakomplexovana, clovek sa jej normalne spyta nech to opise a namiesto odpovede na otazku sa dozvie ze on je len chodiaci penis
@xennus no ved nieje, ale ide o to ze sa k tomu nestavia tak, ze chlap chcel len si zasunut a zenu len vyuzit, ale tak ze aj jej sa sex paci a chce to viac dokonca viac ako chlap
Myslim si osobne ze to zalezi natom ci sa nato dievca /chlapec uz citi... myslim z dusevnej stranky, myslim ze dievcata nadtym rozmyslaju viac ako chalani predtym ako to urobia.. nic v zlom tym nemyslim samozrejme, no mi dievcata sme dost zranitelne a je to zavazny krok v zivote ktory sa uz neda vratit ked sa stane... preto si to treba vopred premyslat viac krat, ci my dotycna osoba stoji za to..ci ju dostatocne milujem a verim jej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Moj nazor - samozrejme, ze ide o nejaku tu psychiku, pomimo to vsak mozno aj o to, ze jeden nikdy nevie, co sa moze stat, takze je asi predsalen dobre ucinit potrebne opatrenia, aby sme neboli mamickami este pred dostudovanim, vsak... Na vsetko vraj treba ist s rozumom a tazko sa da sklbit rozum a emocie, ale ja myslim, ze ked to niekto dokaze a ked sa celkovo citi byt pripraveny, je snad pripraveny.
Ano super ze si skoncila , neviem naco si vobec zacala
to aby si sa uz pobrala do stavu manzelskeho..
Kamoši sa smejú, že mám 18 a ešte som panna. No a? Dpč čo koho do toho, to mám byť jak dajaká štrnástka čo to spravila na venčeku na záchodoch alebo na byte? Nie díky.
zbytocne natahovanie neviem si predstavit, ze by som cakal do 28 rokov kym nepride svadba...
No tak ale snad je to logicke co je dusevna priprava byt pripraveny alebo vam chlapom to nedochadza???
na rozpravky som nikdy neveril, preto sa oddavam orgiam s priatelkou, s ktorou planujem svadbu.. to sa mi zda rozumnejsie..
@mm47 preco fail? ja poznam jednu babu co ma 14 a nieje panna
@xennus @sandy114 @rebelka ide o to ze som tymto forom chcel zistit ako to beru ostatní, v com spocivala ta ich pripravenost....rebelka, naozaj napis v com ako si vedela ze si uz pripravena? a nevyhovaraj sa na to ze nenapises, lebo to my chlapi nepochopime
@kousek9 praveze z vlastnej skusenosti viem, ze jedna pripravu mat nikdy
nepotrebovala a druha v osemnastke povie, ze este nieje pripravena
@fakecocacolazero ja som sa pytal na nazor ostatnych, jasne ze je to v psychike, ale napriklad aj v com konkterne v psychike? Ze napriklad po sexe uz nebude sa citit ako dieta alebo take nieco?
Cize vseobecne. V com je podstata, alebo bola u vas, ak uz to mate za sebou, v psychickej priprave?
fúha, no, ale neviem, také najbližšie dva-tri roky neplánujem...
FAjn chcete odpoved vtedy ked som si bola ist ci to chcem s tym clovekom a ci ho milujem a ci on miluje mna....Ale o taketo veci typujem 80% chlapom nejde ide vam o to strcit a dokoncit....
príprava spočíva asi v dobrej najebavke
pod psychickou pripravou nemyslim, ze musi byt zalubena, ale to som tymto forom zistit ze co sa rozumie pod tou pripraviu, lebo je ine ked 14 rocna baba povie ze nieje pripravena, tam je jasne ze je na to este mlada a citi, ze na to este nieje cas, a je ine povie 18 rocna baba ze nieje pripravena este