Ahoj, ja tam chodím, ale som len prvák na geoinformatike a kartografii, lepšie by ti vedel poradiť @nicmanenapada Možno keby si napísala k akej sfére viac inklinuješ, či si ochotná sa učiť matematiku...
Mňa geografia tiež baví, len si neviem predstaviť čo by som s takou školou robila . Napadá ma len, že tvorba máp (ale na to už je google ), sčítanie obyvateľstva a následne ich zapisovanie do rebríčkov...neviem. Nuda.
Ale budem rada, ak niekto napíše, že sa s tým dá aj robiť aj niečo iné .
@smile11 : najľahšie a najnudnejšie je prvá a posledná varianta. Určite si vyber geografiu, geoinformatiku a kartografiu alebo geografiu, rozvoj regiónov a európska integrácia, ktorá je celkom zaujímavá, ale tiež náročnejšia. Najväčšie uplatnenie je asi u geografie, geoinformatiky a kartografie.... všade sa aj mňa pýtajú, ako ovládam GIS. A na stránke fns.uniba.sk si zadaj do Vyhľadávania Študijná ročenka a tam si nájdeš aj vyučované predmety. Ak by si niečo potrebovala vedieť, kľudne sa pýtaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale budem rada, ak niekto napíše, že sa s tým dá aj robiť aj niečo iné .