Zdravím, v utorok cestujem do Varšavy a keďže sa jedná o školský projekt, môžeme si zobrať len príručnú batožinu, ak nechceme cvakať za batožinu... Otázka je, či si môžem zobrať len jednu príručnú tašku, alebo aj dve (ruksak a kabelka). Je to možné, alebo
len jednu. najlepšie bude keď si dáš kabelku do ruksaku. a skontroluj si rozmery, na stránke ryanairu máš maximálne povolené ako aj váhu batožiny. a nezabudni si uložiť tekutiny, mejkap, krémiky, pasty špirál.. whatever do priesvitného uzatvárateľného obalu a cez kontrolu ho potom vybrať z batožiny, kontroluje sa to samostatne.
nie, že by som ti do toho chcela nejak kecať, ale ak vás tam ide viac, tak sa môžeme niekoľkí dohodnúť na jednej spoločnej batožine, ktorú zaplatíte, nie? teda, to len v prípade, ak by si toho chcela nejak špeciálne viac.
@sabnacke a čo ak chcem v 100ml fľaštičkách preniesť alkohol? ako nie pre seba, ale pre rodinu do ktorej idem som kúpila ťapku so slovenským motívom a priniesť ju prázdnu mi príde ako hanba či je to teda možné..
@grietusha hmm.. ako toto ma nenapadlo, lebo sa momentálne všetci rozčuľujeme nad tým, že si na školskej akcii financovanej SR musíme z vlastného vrecka zaplatiť autobus
@thegoodlucy ak budeš ten alkohol prelievať hore dole, tak ho mierne znehodnotíš. a ak viacerí nesiete nejaké darčeky, tak sa na tú batožinu fakt zložte.
@tomias no tak to sa ti povie, ja nerozhodujem o tom, ako sa tam dostaneme...
@giertusha to ma nejako netrápi, keď nám oni posielajú metanol či čo to bolo, tak trochu znehodnotená domáca nebude problém s tou batožinou neviem, nikto z nás nerátal už len s tým, že 50€ na autobus/osoba, keďže sme mali ísť úplne zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@grietusha hmm.. ako toto ma nenapadlo, lebo sa momentálne všetci rozčuľujeme nad tým, že si na školskej akcii financovanej SR musíme z vlastného vrecka zaplatiť autobus
@giertusha to ma nejako netrápi, keď nám oni posielajú metanol či čo to bolo, tak trochu znehodnotená domáca nebude problém s tou batožinou neviem, nikto z nás nerátal už len s tým, že 50€ na autobus/osoba, keďže sme mali ísť úplne zadarmo
@sabnacke v to dúfam