Aj vám sa to stalo???Spoznala som super chalana,s ktorým som si začala..snažila som sa s ním byť čo najviac a kamošky zostávali v úzadí..potom si našli aj oni chlapcov a naše kamarátstva sa behom pol roka rozpadli..dnes už nemám nikoho-okrem priateľa..
toto je najvacsia sprostost co baby robia... mne to spravili vsetky kamosky, naasli si frajerov a na mna sa vysrali... kaslem ich vsetky uz, bolo to davno... teda skoro vsetky, tie co maju rozum nebudu furt len s frajerom ale aj s kamoskami.
Tak nechcem vas urazit baby ale to je cisto vo vasej mentalite.Zato nemozete lebo to nieje naschval ale chcete mat co najdokonalejsi vztah a tak zabudate casto na ostatnich.
A aj velakrat sa stava ze si niekoho najdete,venujete mu vela casu a on vas pri prvej prilezitosti zradi a ide sinou.
Tak to je kocky.Tak nikdi nezabudajte na ostatnich a povecte niekedi aj nie idem s kamoskou"kamosom" "PPP
no a sak to by bolo dost o nicom keby som vsetok svoj volny cas stravila len s frajerom... to nechcem, preco by som mala zahodit vsetko co som si budovala kvoli chalanovi, ktory si mozno o mesiac povie ze ho to prestalo bavit... ale mozno aj naopak. ale rozhodne nemienim velmi zmenit svoj doterajsi zivot kvoli chlapovi.
tym budovala som myslela, ze ak som dovtedy robila nejaky sport aktivne tak s tym neprestanem kvoli chlapovi, ak som mala nejake pekne priatelstva tak s nimi neprestanem kvoli chlapovi, ak som dovtedy studovala tak s tym neprestanem kvoli chlapovi... su veci pri ktorych si treba vybudovat nejake postavenie... obrazne povedane... proste skusim si chlapa zaradit do programu tak aby som nelutovala ked sa rozideme ze som vsetky svoje konicky a priatelov len tak hodila za hlavu
To je hlupost nechat kamosov... Ved si vezmi, s nim sa nahodou rozides a?? Prides na to ze si ostala sama... Fakt najlepsie je zaradit ho do partie, ved nemusia byt najlepsi kamosi. Staci ak spolu vydrzia a sem tam sa spolu zasmejete Moj priatel s mojimi kamosmi vychadzal dost dobre, len teraz sa kvalitne rozhadali a ostala som jak medzi 2 kamenmi... Ale kamosky urcite nenechaj plavat
ja by som V ZIVOTE nedala nic za dobrych kamosov, ktorych mam..a aj ked uz mam teda toho chalana, tak kvoli nemu neobetujem vseeecko, co mam, nie ???,,to by ako bolo potom ???..SLOBODU nedam !!! ,,ta je pre mna velmi dolezita, ba skoro najdolezitejsia, a preto sa nehrniem do niecoho, co viem, ze by mi len uskodilo, ze by som prisla o svojich najmilovanejsich, o moje zlatka, lasky, proste ja ich MILUJEM !!! ..a bojiim sa toho dna, ked si moje kamky vsetky do jednej najdu toho svojho "pana praveho" ,,a zostanu s niim veeeelmi dlho,,naozaj im to prajem, z celeho srdca, kamosom jak by dal ..to su super typci, proste moji milacikovia, ktori su plny srandy, energie, ochoty, zabavy, ...aaa..je toho moc moc moooooc ,,nechcem preto prist o nase spolocne chviile, na chatach, to blaznenie, party, vsetko, tie nase akcie, nechcem, NIE !!!
Ja jedina z mojej partie mam chalana, ale nic sa nezmenilo, spociatku baby somrali, ze na nich uz nemam tolo casu, ale zvykli si. Zmierili sa s tym, ze teraz je moj volny cas rozdeleny medzi NICH a JEHO...konecne im to doslo a nase vztahy su este pevnejsie. Hovori sa, ze v nudzi poznas priatela, tu plati ze Ked si najdes frajera, spoznas priatela. Niektore kamosky sa prejavili ako mrchy, niektore mam este radsej ako predtym...
je to hnusne, ale je to tak... vacsina bab, ked si najde frajera, tak je stale s nim... a na tych ludi, ktory s nou boli predtym, zabuda... mam to odskusane. moja kamaratka ma chalana uz nieco cez 2 roky, ale s prestavkami... vzdy ked boli prestavky, bola som ja a ked spolu chodili, tak sme sa nevideli.... nemala cas... teraz su spolu stale...keby sa dalo, tak 24 hodin denne, ked jej zavolam, ci ide von, tak pridiu obaja.. mne to nevadi, ja ho mam fakt rada, je to moc dobry kamatar, vzdy mi dobre poradi a porozpravam sa s nim lepsie jak s nou, ale niekedy je to uz moc... vzdy, ked spolu nechodili, povedala.. ja viem co som robila, a uz nikdy by som to tak nespravila... a predsa...
Mne sa to veru nestalo. Hoci som spoznala super chalana, a chodím s ním už skoro dva roky, a žijem v inom meste v akom predtým, stále si držím kamarátky, ktoré som mala predtým ako som ho spoznala. Je to úplne jednoduché, keď Ti záleží aj na kamarátkach, tak nie je možné, aby si o ne prišla. Aj oni majú frajerov, jedna je už dokonca vydatá a čaká bábätko, nemáme už na seba toľko času ako predtým, ale sem-tam si čas na seba nájdeme, a vieme, že ak by sa niečo stalo, alebo by jedna z nás potrebovala pomoc stále stojíme pri sebe.
Dokonalý vzťah sa predsa nebuduje tak, že ste stále len s frajerom, najlepšie ak sa dá tak 24 hodín denne. Vzťah utuží to, že Ty si vyjdeš s kamarátkami bez neho, on si vyjde s kamarátmi bez Teba a nemusíte pritom, keď nie ste spolu stále myslieť na seba, telefonovať si, prezváňať sa. Veď to, že on je vonku s kamarátmi a ty doma, alebo naopak ešte neznamená, že sa nemilujete.
Milé baby, je to len Vaša chyba, keď si neviete zariadiť čas tak, aby ste mali okolo sebe aj nejakých tých priateľov. Teraz ste si to uvedomili, no stále nie je neskoro. Priateľstvá vznikajú nové a nie je také ťažké si ich udržať. Teda pre niekoho, kto je závislý na frajerovi a neurobí bez neho jediný krok to asi ťažké je. A potom jediné, čo mu zostáva je písať na fóra a sťažovať sa, aké mám ja strašné trápenie. Nesťažujte sa a snažte sa s tým niečo robiť!!!
Ja som si našla priatela, kamosky isli tym padom do uzadia.. nelutujem.. s priatelom sme 4 roky, svadba na plane, takže mi nechyba nikto a nič.. s kamoškami sa pravidelne raz do tyždna stretneme na kave a to bohate stačí, pretože možem otvorene povedať že aj keby som o ne uplne prišla tak by mi to nechybalo, pretože v priatelovi mam všetky osoby.. kamarata, kamaratku, priatela, brata, proste všetko... chlap do voza aj do koča ako sa vraví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A aj velakrat sa stava ze si niekoho najdete,venujete mu vela casu a on vas pri prvej prilezitosti zradi a ide sinou.
Tak to je kocky.Tak nikdi nezabudajte na ostatnich a povecte niekedi aj nie idem s kamoskou"kamosom" "PPP
Dokonalý vzťah sa predsa nebuduje tak, že ste stále len s frajerom, najlepšie ak sa dá tak 24 hodín denne. Vzťah utuží to, že Ty si vyjdeš s kamarátkami bez neho, on si vyjde s kamarátmi bez Teba a nemusíte pritom, keď nie ste spolu stále myslieť na seba, telefonovať si, prezváňať sa. Veď to, že on je vonku s kamarátmi a ty doma, alebo naopak ešte neznamená, že sa nemilujete.
Milé baby, je to len Vaša chyba, keď si neviete zariadiť čas tak, aby ste mali okolo sebe aj nejakých tých priateľov. Teraz ste si to uvedomili, no stále nie je neskoro. Priateľstvá vznikajú nové a nie je také ťažké si ich udržať. Teda pre niekoho, kto je závislý na frajerovi a neurobí bez neho jediný krok to asi ťažké je. A potom jediné, čo mu zostáva je písať na fóra a sťažovať sa, aké mám ja strašné trápenie. Nesťažujte sa a snažte sa s tým niečo robiť!!!