Prisla vas navstivit kontrola ked ste boli na PN ?
Som tyzden po autonehode, ale hybem sa v pohode uz viac menej, dneska ide frajerka oslavovat narodeniny vecer aj s partiou. Chcel by som ist nejak na dve-tri hodky, dat darcek a ist domov. Aka je sanca, ze kontrola chodi aj po 18:00vecer?
Ja som zatiaľ PN nebol,ale mal som zopár príbuzných a boli u nich kontroly,ale pokial viem tak večer už nie,bud dopoludnia alebo popoludní. No ale zaručiť že po šiestej neprídu ti nemôžem,to fakt neviem.
A skoré uzdravenie prajem.
@riddler dikes
no ved mrzelo by ma nebyt na jej oslave, ozaj aspon tie dve hodinky. Ale chapem, ze ma aj z roboty mozu vidiet ludia. Aj si musim davat pozor, aby som nezakopol/nejakemu bitkarovi nepadol do oka, lebo som este dolamany. Plus ta kontrola. Ale hadam po siestej vecer uz aspon ta kontrola nebude trapit a bitkarov tiez nebude do polnoci este hadam, to uz vtedy budem doma...
@tomias keby neboli rodicia a sestra doma, tak mozno aj hej, ale toto je oslava kde budu aj sestry, kamosky, kamosi a teda rada by bola keby aj ja, aj keby len na hodinku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A skoré uzdravenie prajem.
no ved mrzelo by ma nebyt na jej oslave, ozaj aspon tie dve hodinky. Ale chapem, ze ma aj z roboty mozu vidiet ludia. Aj si musim davat pozor, aby som nezakopol/nejakemu bitkarovi nepadol do oka, lebo som este dolamany. Plus ta kontrola. Ale hadam po siestej vecer uz aspon ta kontrola nebude trapit a bitkarov tiez nebude do polnoci este hadam, to uz vtedy budem doma...