@lawey tak ale ja vravím o tých oficiálnych, pri tých neoficiálnych je to komplikovanejšie, tak už často neberiem do úvahy, kto je z B. a kto nie, proste nejako sa stretneme, niekto príde, niekto nie a tak
a tiež by som mal vtiesnaný pocit že tam nepatrím a navyše bolo by mi čudné sa stretnúť s ľuďmi ktorých absolútne nepoznám. Jedine ako tá posledná podmienka žeby ma o to požiadali alebo by mi dali vedieť
Ale to by nebolo isté, lebo by som mal taký stres že by som sa na to stretko pozeral kdesi skrytý na streche paneláku
inak @mielikki koľko ľudí bolo cirka na tom stretnutí? A ešte ako to prebiehalo? Ma to len tak zaujima a ked si napísala to officialne, alebo prosím ak máš blog nejaký tak mi pošli prosím.
@magick55 nie každý mal iba jednu veľkú a absolútne si odtiaľ nikoho nepamätám, lebo som tam bola s jednou kamoškou a s ostatnými sme sa veľmi nebavili to stretko organizoval Tomáš ešte
@poke na nazvime to oficiálnych stretkách je väčšinou počet ľudí od 3 do 20. A každé prebieha úplne inak, podľa toho, akí ľudia sa zídu. Ale väčšinou je na každom sranda a ľudia sú happy, že našli nových kamarátov
@poke asi tak, ako vraví Soraya, tak bola som na takom, kde sme boli 4, po chvíli 3 a prebiehalo kus netriezvo a bolo také, kde nás bolo zhruba 10 (fakt neviem) a to prebiehalo pokojnejšie, vyšliapali sme si taký kopček a tam sme sedeli a kecali a podobne
a tie neoficiálne boli proste také, že som sa stretla s ľuďmi, s kt. sa poznám odtiaľto ale poznali sme sa už aj predtým a podobne a to u je také jednoducho, ako keď ideš von s kamarátmi
Nemám problém sa stretnúť skoro s nikým odtiaľto ale vyslovene mi vadia niektorí ľudia ktorých keď osobne stretnem tak sa bojím že by to nedopadlo dobre. Ale stretká kde idem von s jedným človekom max s dvoma mám rád.
ono ja sa zase čudujem že zozbierate odvahu (ak potrebujete) pretože ja som nerád medzi úplne novými ľuďmi, ke´d nemám niekoho známeho pri sebe. Potom strácam tvár a som úplne falošný, sa smejem i z vecí ktoré mi smiešne nie sú, prosto sa rozprávam a to mi vadí napríklad že nedokážem vytknúť nič. Prosto musím byť dokonalý a to by som nezniesol Keď som tu, tak si v pohode poviem názor pretože môžem premýšľať a netlačia sa na mňa oči. Taktiež sa bojím trápnej chvíľky ticha , napríklad cez skype by som sa tiež cítil divne :/
Preto ani nechcem vzťah v ktorom sa spoznám na internete. Inač trochu vám závidím, pretože je to fajn nápad to stretko Inač dobré by boli tie mená birdzovské
Tak podujal by sa niekto na nejake stretnutieee? Ja by som vas niektorych rada viac spoznala aby som si potom napr mohla domysliet aj akym tonom ste to napisane mysleli..
čo ja viem,skôr nie,nemám to nejako za potreby a takisto,nie som zas tu na Birdzi nejaké extra známa a nepoznám tu veľa ľudí... fakt jedine, že by si ma niekto menovite pozval,ako tu už bolo spomenuté
kludne, bol som na troch, myslim, ze zly dojem som nespravil, som velky, divny, sialeny, nemam problem s konverzaciou - radsej ako pisanie a aj popijem trosku ak je to do situacie vhodne,
ja som na jednom bol, dalsie som "organizoval" (ti, ktori tam boli, vedia, preco je to organizovanie v uvodzovkach)
podla mna je to fajn, ja sa v spolocnosti nenudim a tipujem, ze je tu velke mnozstvo extrovertov (aspon miernych), s ktorymi by sa dalo dobre zabavit, ale v poslednej dobe je tu nejak ticho, nikto nic neorganizuje...
ale tak uvidime cez akademicky rok, kolko ludi bude zasa v BA a ci niekto nieco vymysli
okrem toho sa raz za cas spoznam s niekym odtialto a zatial nemam s tymito ludmi negativne skusenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
- bolo blízko mňa (max. v Košiciach)
- tam išiel dosť veľký počet ľudí
- boli tí ľudia v tom veľkom počte super a aj by som postrehla ich činnosť tu
- ak by som v ten deň nič nemala
- si ma tam osobne vyžiadali, lebo sa nerada vtieram
a či pikošky, povedzme že vždy príde kus menej ľudí, ako sľúbi
jasné..prečo nie..už som bol na 2 a bolo to super
ale podľa toho že kde a aký ľudia by prišli
ale bolo to fajn a nemám s tým problém
Pikošku ? : Dano nemal peniaze tak do Trenčína nedošiel, tak ale aspoň nešlapal do kopca
a tiež by som mal vtiesnaný pocit že tam nepatrím a navyše bolo by mi čudné sa stretnúť s ľuďmi ktorých absolútne nepoznám. Jedine ako tá posledná podmienka žeby ma o to požiadali alebo by mi dali vedieť
Ale to by nebolo isté, lebo by som mal taký stres že by som sa na to stretko pozeral kdesi skrytý na streche paneláku
@poke na nazvime to oficiálnych stretkách je väčšinou počet ľudí od 3 do 20. A každé prebieha úplne inak, podľa toho, akí ľudia sa zídu. Ale väčšinou je na každom sranda a ľudia sú happy, že našli nových kamarátov
*bývalá organizátorka stretiek, Soraya.
aj s @barky -m scu sukromne!
Bol som v Decembri, epicke
a tie neoficiálne boli proste také, že som sa stretla s ľuďmi, s kt. sa poznám odtiaľto ale poznali sme sa už aj predtým a podobne a to u je také jednoducho, ako keď ideš von s kamarátmi
@mm47 je čistý král, totálny pohoďák
@vampiresister666 nevie variť palacinky a rada kupuje pol litrove flaše mamine na hotel
@turgon je ako @mm47
@lesush nevie obsedeť na riti
@soraya radan echava odkazy na podpivnikoch
a sukromne stretka vam nepovim
ono ja sa zase čudujem že zozbierate odvahu (ak potrebujete) pretože ja som nerád medzi úplne novými ľuďmi, ke´d nemám niekoho známeho pri sebe. Potom strácam tvár a som úplne falošný, sa smejem i z vecí ktoré mi smiešne nie sú, prosto sa rozprávam a to mi vadí napríklad že nedokážem vytknúť nič. Prosto musím byť dokonalý a to by som nezniesol Keď som tu, tak si v pohode poviem názor pretože môžem premýšľať a netlačia sa na mňa oči. Taktiež sa bojím trápnej chvíľky ticha , napríklad cez skype by som sa tiež cítil divne :/
Preto ani nechcem vzťah v ktorom sa spoznám na internete. Inač trochu vám závidím, pretože je to fajn nápad to stretko Inač dobré by boli tie mená birdzovské
A ja by som niekoho znameho pri sebe malo, lebo @m1rko by urcite isiel rad
(a ja si to pamätám!)
ja som len spomenul taký mierny detail
iba na to v @61 idem
k teme:
kludne, bol som na troch, myslim, ze zly dojem som nespravil, som velky, divny, sialeny, nemam problem s konverzaciou - radsej ako pisanie a aj popijem trosku ak je to do situacie vhodne,
@mm47 aj nase sukromne aj s @heatrow -om bolo nahodou super
a @nietimekki ako si to myslel?
podla mna je to fajn, ja sa v spolocnosti nenudim a tipujem, ze je tu velke mnozstvo extrovertov (aspon miernych), s ktorymi by sa dalo dobre zabavit, ale v poslednej dobe je tu nejak ticho, nikto nic neorganizuje...
ale tak uvidime cez akademicky rok, kolko ludi bude zasa v BA a ci niekto nieco vymysli
okrem toho sa raz za cas spoznam s niekym odtialto a zatial nemam s tymito ludmi negativne skusenosti