Tu už je málokto vo veku, žeby ho rodičia mohli dusiť, môžme hovoriť len o tom ako to bolo kedysi- mama to trochu niekedy preháňala, ale to preto, lebo otca nemala pod kontrolou, ked dával turné po krčmách, tak si to kompenzovala asi na mne.
Keď som bola v puberte, s tatom som sa často hádala a on musel mať pravdu vo všetkom... potom som si uvedomila, že to je zbytočné a prestala som sa s ním hádať, aj keď s ním nesúhlasím a radšej držím hubu a krok.
A mama tá ma dusí svojou prehnanou starostlivosťou, pretože občas mám nejakú modrinu alebo odreninu, plače keď idem na týždeň do školy, niekam na výlet s priateľom alebo na biku do roboty... ako keby som bola neschopná doriti...
Moji rodicia mi vybrali strednu skolu, neskor skusali diktovat kamaratov a co mam robit, dokonca ma chceli v 20tich rokov kvoli trave zavriet na liecenie. Naopak podpory som sa velmi nedockaval a ked som sa im zveril prislo mi ze to este pouzili proti mne. Som rad ze uz tam nie som a velmi ich uz ani neberiem ako rodinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A mama tá ma dusí svojou prehnanou starostlivosťou, pretože občas mám nejakú modrinu alebo odreninu, plače keď idem na týždeň do školy, niekam na výlet s priateľom alebo na biku do roboty... ako keby som bola neschopná doriti...