Uz skoro od zaciatku, co som tu, mi tu chyba jedna funkcia - vyhladavanie prispevkov konkretneho uzivatela - nemyslim diskusie, ktore zalozil, ale do ktorych prispel, na inych forach to byva a tu som to nenasiel.
Ano!! Super! To tu uz bolo par krat rozoberane a tesim sa ze to pribudne, usetri to kopu casu a vobec diiik A ved mozete to tu nechat, nech sa aj ostatni potesia disappointed:A)
to je brutálne špehovanie. to už ozaj aj prestanem diskutovať. panebože načo to? no načo? urobím tu na birdzi jeden krok a hneď o tom všetci vedia. a keby len na birdzi, ale všade. aaach booože
7: ano, podla mna CELY Birdz caka na to, kym sa spojazdni tato funkcia, len aby sme mohli sledovat kazdy tvoj prispevok.. a to sme to tak chceli pred tebou utajit
no a presne toto som chcela aj ja,ale podla mna by stacilo,keby som mohla pozriet svoje vlastne,napr. ked do niektorej diskusie prispejem,a chcem sa tam este vratit,ale vzdy na to zabudnem,tak na to by to bolo dobre
hm....mne by to akoze dost vadilo,keby bol na mojej verejnej webke odkaz na vsetky moje prispevky...mohlo by byt radsej take, ci chcem moznost, aby ma mohli ostatni "sledovat" alebo ci chcem "skryt" svoje prispevky vo fore...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to je brutálne špehovanie. to už ozaj aj prestanem diskutovať. panebože načo to? no načo? urobím tu na birdzi jeden krok a hneď o tom všetci vedia. a keby len na birdzi, ale všade. aaach booože
strajk! protest!
ja viem, že pokecujem,. mrzí ma to a viem, že je to scifi
mna si nevšímajte,ja len ruský turista
Takže ja som za a tí čo ste proti - aj tak neviete zabrániť tomu aby si niekto vyhľadával vaše príspevky na fóre