Poznáte ten pocit? Niekto koho ste si doteraz ani len nevšimli(možno preto že vás na prvý pohlad vôbec nezaujal) sa vám z ,,ničoho nič´´ začne velmi páčiť možno to ani nie je jeho výzorom (pretože to zrovna nie je váš vysnívaný idol), ale cítite že vás k
citujem istý článok :..Sexuálna príťažlivosť. Nedá sa ukradnúť, odhadnúť ani vypočítať. Buď sympatie k druhému sú, alebo jednoducho nie, čo vypovedá o naladení na rovnakú frekvenciu. Niekedy je to až nepochopiteľné. Stojíte oproti človeku, ktorý vlastne ani nie je váš typ, ale cítite z neho erotično, živočíšnosť, iskru. Keby išiel okolo vás na ulici, ani by ste sa neobzrela. Teraz si však hovoríte, že je síce nemožný a nepoužiteľný pre život, ale sex s ním si farbisto dokážete predstaviť ... A to platí samozrejme aj naopak. ...
no mne sa to stalo ale na prvy pohlad... proste to bolo neuveritelne ja som sa pri nom nevedela spravat prirodzene uplne nervozna som bola a len som cumela ako zhypnotizovana , ale on tiez ale aj tak z toho nic nebolo
áno... zo začiatku som ho vôbec nechcela, ani ma nenapadlo že by sme sa čo i len spolu bavili ako kamaráti... a teraz, z ničoho nič, už budeme spolu 5 mesiacov...
áno je to tak ...ale mám taký pocit že ten človek ktorý ťa takto začne priťahovať sa ti po určitej dobe naozaj začne páčiť a začneš ho považovať za toho najkrajšieho človeka na svete ...proste taká (obojstranná) namotávka
Áno máte pravdu nie vždy to musí byť obojstranná príťažlivosť, ale myslím že keď to je obojstranné tak to každý človek dokáže vycítiť už len z pohľadu toho druhé človeka...
Mne sa to už stalo veľakrát ,že som niekoho priťahovala dačím pre mňa neznámym,ale výzorom to nebolo..Niekedy by som bola radčšej neviditelná ,ale akosi mi to nejde,nie je to nič príjemné zvlášť ked ide o ľudí ,ktorým sa máte chuť vyhnúť no oni sa na vás lepia ako muchy na hovno
no niečo také sa mi stalo a stále deje a nedokážem sa od neho ani pohnúť keď som pri ňom...aspoň opierať sa oňho potrebujem...aspoň letmý dotyk...akosi nedokážeme byť bez seba...
tak to by bolo treba nieco podniknut, napriklad niekam zbehnut, nepochybuj a skus hodit rec na temu chodenie predpokladam ze ked pises ze sa nepacil ti, tak sa uz poznate nejaky cas, ak ti je v jeho pritomnosti dobre tak skus a uvidis a nespochybnuj ze co ak nie vzdy mysli len pozitivne a urcite to bude dobre. drzim palce
áno, zatiaľ 1 krát a dúfam že aj posledný. Ide o chalana ktorý sa mi nikdy extra nepáčil a nikdy by som si nebola myslela že budem k nemu cítiť to, čo cítim. Ale či to cíti aj on, to netuším :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale moze byt aj tak ako si pisala ze je to vzajomne ... skus sa k nemu priblizit a zistis ako to je
bud odzaciatku alebo vobac
aj jeden byvaly spoluziak, proste vzdy sa mi hnusil, vekom vyrastal tak ze dajme tomu ze vyzeral celkom dobre ale stale sa mi hnusil
,,pritahovanie´´- obaja sa pritahujú aj ked iskra nepreskočí
niečo v tom zmysle...
Nepoznam take nic
ale tak či tak, existuje toľko typov priťahovania, že sa to ani vymenovať nedá taký @sugy1 by vedel porozprávať aj o iných