TAK TO JE UZ CO? UZ SA VAM STALO ZE VAS CHLAPEC ODMIETOL LEN PRETO ZE STE PANNA? cO SI O TOM MYSLITE? AK CHLAPEC ZISTI ZE DIEVCA JE PANNA TAK JE RAD ZE JE JEJ PRVYM ALEBO JE PRENHO NEZAUJIMAVA V TOM ZE NESKUSENA? PLS, PORADTE
@zmrdak no to je druha vec a ked si uz pri tom, to roztahovanie noh nie je pre mna az tak dolezite, skor naopak, preto som radsej, ked je dievca este panna (co je dnes cim dalej, tym zriekdavejsie ) a je este...jak to nazvat?...nepouzita? nezneuzita? neprejebana?
ale zase, nie každá, čo nie je panna nemusí byť štetka len má možno za sebou plnohodnotný vzťah...ale popravde som sa stretla skôr s pozitívnymi reakciami...síce sú aj kkti, čo si uťahujú, ale tých ignorujem podľa mňa ich asi niečo láka na tom, že panny sú vlastne ničie, ešte nikomu nepatrili a že proste oni budú prví, to je pre mužov ako lovcov asi dosť lákadlo, ale úprimne verím, že im nejde len o pretrhnutie nejakej blany (pardón za naivitu, mám to v povahe)
Ked chce chalan niekoho na sexi tak mu je jedno ci je panna , nieco medzi , alebo kurva , ked hlada vazny vytah urcite ho skor potesi panna kedze u nej ma istotu ze nie je kurva.
Keby si bola trochu vsimava tak by si mozno zaregistrovalo tolko propagovane predaje panenstiev v drazbach. Cize asi su ludia ktori maju o dane zeny zaujem. Ak si pekna mozes to kludne skusit aj ty a mozno si za to kupis potom pekny byt A samozrejme vzdy sa najdu ludia ktori panny nechcu, vacsinou to znamena, ze chce kvalitny sex na pockanie a nie dlhodoby vztah.
no pannu by som nechcel, to babské vrešťanie od bolesti počúvať ani náhodov, lepšia je už taka zaučená a ostrlielana a vie ako má odrážať.........filip
s odmietnutím, že holka nie je panna som sa ešte nestretla,ale s tým, že mal chalan problém, koľko chalanov pred ním mala, to hej. Čo ja viem, to podľa mňa závisí aj od toho, ako sa človek dokáže vyrovnať s tým ako žil jeho partner predtým, než sa dali dokopy (myslím nejaké to užívanie, rýchle striedanie partnerov, atď.)
dievca vo veku napr 19-20 rokov moze byt hrde na to ze je panna a nema sa za co hanbit...vysmiat sa jej moze akurat chalan ktoremu ide len o jedno, ale kebyze si budujes normalny vztah tak by ten chalan mal byt poteseny...aspon ja by som bol
Hambiť sa za to, že si to ešte nerobila či lepšie napisané "si si to ešte nerozdala s niekým" je choré. Neviem ako iný ale ja si chcem zobrať ženu ktorá mi dá to čo žiadnemu inému mužovi na svete. Neviem, kto z vás by dojedol nadkusnuté jabĺčko ??
A je riadne pokrytectvo ak si dotyčná na sobáš oblečie krásne biele šaty symbolizujúce jej čistotu a nedoknutosť...=//
Aj ja mam skoro 19 rokov a tiez som este sex s chalanom nemala..a doteraz som sa sretla s tym ze chalanom to nevyhovovalo tak ma vzdy podjebalia tympadom som stratila doveru a myslim si ze to ze som panna neni nejaky defekt a baby mali by sme byt na to hrde lebo sme v tom jedinecne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
wtf
Umbriel z Futuramy
Fajn, chalan je debil.
..kvak..
A k veci, podľa mňa debili panny odmietajú, chalani na normálnej inteligenčnej úrovni ju príjmu s otvoreným náručím resp. "len" akceptujú.
A je riadne pokrytectvo ak si dotyčná na sobáš oblečie krásne biele šaty symbolizujúce jej čistotu a nedoknutosť...=//