predpokladám že ste spolu nič nemali, alebo aspoň teda že ste spolu nechodili, inak by si to formulovala inak.
podľa toho prečo stratil záujem. napríklad to nemusela byť strata záujmu, ale proste to vzdal, lebo ty si konzistentne prejavovala nezáujem. v tom prípade áno. alebo... proste všeobecne, ak to nebola priam strata záujmu, ale proste len zmierenie sa so situáciou/vzdanie snahy, nech už z akéhokoľvek dôvodu, tak áno.
ako? začni sa k nemu nenápadne správať tak ako dúfal že sa k nemu budeš správať keď ten záujem ešte mal. ak zareaguje (pozitívne), tak šanca je. ak nie, tak tam šanca buď nie je, alebo sa musíš snažiť dlhšie. ak zareaguje negatívne, tak nie.
@uspavanocka že chcem vedieť detaily ale viem, že by to malo zaujíamať hlavne autorku. Takmer nikto nerozumie mojim vetným konštrukciám, to nie je tvoja chyba
@uspavanocka však to je klasika, ako inak? ja som len chcela poukázať na to, že všetko má svoju cenu a zvlášť keď niečo vyzerá byť takmer nedosiahnuteľné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
no dá sa všetko
spread the legs!
ale nie.. akoze, ono by to mozno pomohlo.. ale tak..
no podla toho co je vo veci..
ak si ho odkopla v tej najvacsej laske tak si ho dokazes ziskat rozhovorom...
ale ak si ho zradila alebo daco blbe po tom vztahu tak to necakaj..
ak ked ste spolu nechodili,ale si to pokazila tak uprimny rozhovor mozno zaberie..
nepoznam povahu dotycneho
predpokladám že ste spolu nič nemali, alebo aspoň teda že ste spolu nechodili, inak by si to formulovala inak.
podľa toho prečo stratil záujem. napríklad to nemusela byť strata záujmu, ale proste to vzdal, lebo ty si konzistentne prejavovala nezáujem. v tom prípade áno. alebo... proste všeobecne, ak to nebola priam strata záujmu, ale proste len zmierenie sa so situáciou/vzdanie snahy, nech už z akéhokoľvek dôvodu, tak áno.
ako? začni sa k nemu nenápadne správať tak ako dúfal že sa k nemu budeš správať keď ten záujem ešte mal. ak zareaguje (pozitívne), tak šanca je. ak nie, tak tam šanca buď nie je, alebo sa musíš snažiť dlhšie. ak zareaguje negatívne, tak nie.
si žena a bolo by pod tvoju úroveň sa niekomu natískať...si predsa dáma...
v budúcnosti by mohli byť z toho výčity....
nedá sa.