Myslím, že to nezáleží či sú to baby alebo chalani. Záleží to skôr od osobnosti daného človeka.
Ja osobne si dokážem priznať chybu, ale na druhej strane, dokážem byť niekedy poriadne tvrdohlavá, keď niečomu proste neverím, ale potom sa viem aj ospravedlniť
U chalanov je to tiež tak. Hoci, stretla som sa aj s takými, že za každú cenu museli mať pravdu a u nich chyba nemohla byť..
presn enezalezi ci si baba alebo chalan,ale chybu by si mal priznat kazdy! ja som tak naucena spravim chybu musim si uznat,lebo inak ublizim mojim ludom ves! je to potrebne! a nebrat chyby inych na seba to nikdy !!!!!!!!
no moc rada si chyby nepriznávam, ale občas si priznám občas nie záleží od situácie či by mi ostala ešte dáka hrdosť potrebná na prežitie v tejto spoločnosti
toto nezalezi od pohlavia ale od povahy cloveka...su ludia, ktori si nevedia priznat chybu ani sa nedokazu za nu potom pripadne ospravedlnit a to moze byt ako baba tak aj chalan
zaujimave ze sa to pyta prave baba takuto otazku by som ocakaval skor od chalana
ista skupina bab je natolko uvedomela a objektivna ze si dokaze priznat chybu..
ale niektore si to nepriznaju ani ked pred nich predhodis nepopieratelny dokaz.. prichadza prekrucanie a ked ani to nefugnuje tak prichadza veta, citujem:"som tvoja mama, kym nemas 18 budes ma pocuvat"
Nezáleží či baba alebo chalan... ja si napr. viem chybu priznať.. ale napr. spolužiačka tá sa aj pobije za svoju pravdu... a keď pravdu nemá tak sa zduje a začne si potichu na vás nadávať... alebo jeden.. toho tiež nikto nepresvedčí o opaku... bude presviedčať a nijako ho nikto nepresvedčí.. on má svoju pravdu a nikto mu ju nezoberie...
kazdemu sa tazko priznava vlastna chyba.. uz som zazila a bola svedkom zatlkania chyb chlapcov, a aj holiek... (a ja sama sa snazim tomu vyhnut, priznam si ak viem ze to ten clovek nezneuzije, alebo sama pred sebou) a zatlkanie u oboch je dost ubohe hlavne ked bolo vidno ze ten clovek si to neprizna aj ked vidi a je si vedomy svojej chyby ale tej casti problemu sa naschval vyhyba a dava doraz na ine veci. s priznanim prichadza vina a nikto nechce byt vinny.. potom uz nieje cierne a biele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja osobne si dokážem priznať chybu, ale na druhej strane, dokážem byť niekedy poriadne tvrdohlavá, keď niečomu proste neverím, ale potom sa viem aj ospravedlniť
U chalanov je to tiež tak. Hoci, stretla som sa aj s takými, že za každú cenu museli mať pravdu a u nich chyba nemohla byť..
ale tak aj ano...ako kazdy clovek poda mna...
Ja častejšie beriem na seba veci, ktoré som neurobila, ale priznať si chybu mi nevonia
Radšej si priznám chybu ako keby som mala vyzerať jak nejaký blbec, ktorý si za každú cenu hudie svoje
ista skupina bab je natolko uvedomela a objektivna ze si dokaze priznat chybu..
ale niektore si to nepriznaju ani ked pred nich predhodis nepopieratelny dokaz.. prichadza prekrucanie a ked ani to nefugnuje tak prichadza veta, citujem:"som tvoja mama, kym nemas 18 budes ma pocuvat"