Týmto sa vytvorila možnosť zdieľania anonymných priznaní aj na BIRDZI, všetky potrebné informácie sú uvedené v profile a na všetky ostatné otázky vám bude odpovedané v tomto fóre
@sufurky jou, niečo bude oscreenované, niekde budú linky na niečo, uvidíš. ak sa to bude páčiť, spravím aj ďalší týždeň také, snáď sa toho nazbiera viac, teraz nemám toho veľa lebo som si na to spomenula dnes a nezbierala som to priebežne
Nedá mi to nepochváliť sa,rád smrdím xD
včera som sa spoznal za celkom serioznych okolností s jednou mentálne zrelou Birdzáčkou a zistilo sa že máme veľa spoločných zájmov tak sa teším........okrem toho,vedie sa mi dobre aj bez nejakého nekonštruktívneho vzťahu......vzťah netreba vyhľadávať preto že sme nešťastní ale preto aby sa pár navzájom vedel obohacovať,poprípadne sa doplňať ako najlepší priatelia....vzťahy medzi ľudmi sú ako zrkadlo nášho charakteru..........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Tak to beriem, a už sa teším a zverejníš to ako ? a kedy ?
tu: vtakz.blog.cz
kedy: mám v pláne zajtra po 18.00 do 18tej este zbieram co sa za tento týždeň na b udialo
Napíšeš tam aj mena účtov dúfam kto to vypotil ?
Tento týždeň bol nejaký suchý na Birdz
včera som sa spoznal za celkom serioznych okolností s jednou mentálne zrelou Birdzáčkou a zistilo sa že máme veľa spoločných zájmov tak sa teším........okrem toho,vedie sa mi dobre aj bez nejakého nekonštruktívneho vzťahu......vzťah netreba vyhľadávať preto že sme nešťastní ale preto aby sa pár navzájom vedel obohacovať,poprípadne sa doplňať ako najlepší priatelia....vzťahy medzi ľudmi sú ako zrkadlo nášho charakteru..........
10
11
12