hmm tak tejto filozofii sa venujem kazdy den, ked zaspavam. A dospela som k nazoru, ze ja som nenormalna a vsetci su normalni. Ale priklanam sa aj k tej druhej teorii, a to, ze ja som normalna a vsetci su nenormalni.
Každý má hranicu "normál-nenormál" na inej úrovni a pochybujem o tom, že je presne určené, kde je hranica medzi tými pojmami, preto vyjadrovať sa k tejto otázke by bolo bezpredmetné
alpský mužíček: na výške sa ti bude naskytovať viac takýchto poznaní, aké si teraz uviedol, a budeš riadne znechutený, všetci tí jedinci tvoria dokopy vlastný pseudosvet, v ktorom často prevláda predpona "pseudo" , všetko je to zapríčinené tým, že spoločnosť je už preťažená informáciami, nevie, čo má skôr vymyslieť, hoci chce dosiahnuť nedefinovaný cieľ vždy
ja dufam ze som male normalne nicim sa nelisim od ostatnych ludi mam hlavu 2 ruky aj nohy,,ale neviem preco mi ludia vravia v poslednom case ze som bizzard alebo strange ci niekedy crazy ,,,som sama sebou nechcem sa na nikoho hrat a ani podobat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
tak si to myuslim aj ja a nehambim sa som DIFNY
@6 dufam ze ten MIT bol len preklep...
ospravedlnujem sa
MYT
Mýtus
jednoducho nie som a nechcem byt normalny..
lebo normalny ludia.. ak sa tak berie ta priemerna vacsina sa mi hnusi...
spravanim nazormi a celkovo.. ;o((
Ach, ďalší druh škatuľkovania sa.
sice o nicom by to bolo asi aj tak, kedze kazdy ma hranice normalnosti na inej priecke
Každý má hranicu "normál-nenormál" na inej úrovni a pochybujem o tom, že je presne určené, kde je hranica medzi tými pojmami, preto vyjadrovať sa k tejto otázke by bolo bezpredmetné
To na mne vidno uz na prvy pohlad
ked je to tu uz napisane tak prepacte... nechce sa mi vsetko citat