Už asi 2 roky ľúbim jedno dievča,no ako sa to tak vyvíja,mám čím dalej menšiu šancu u nej uspieť.Povedal som jej to rovno do očí.No ona povedala že chlapca zaťiaľ nechce, čo pritom malá frajera.No a potom som dúfal v to , aby aspon trošku pochopila že ju
Pekný darček Ale vieš, niektorí ľudia si jednoducho lásku a ochotu od druhých nevážia a teda ani nezaslúžia. Radím ti, pokiaľ nič z toho nezabere, kašli na ňu.
@patrikjeuzobsadene viem ako sa cítiš, ľahké to určite nebude. sám som zamilovaný do jedného dievčaťa, ale narozdiel od teba s ňou trávim omnoho viac času (keď píšeš že si jej tanečný partner) váž si to že môžeš byť pri nej, daj tomu čas, a ono sa uvidí... ja s tou "svojou" niesom skoro nikdy takže vôbec neviem "čo" / "či ku mne" niečo cíti
Neviem, asi na ňu toľko netlač, baby to nemajú rady (hlavne keď si nie sú isté, či toho dotyčného skutočne chcú alebo nie)....
A zváž, či ju skutočne chceš. Poznám prípady, kedy bol jeden z dvojice neskutočne zamilovaný a išiel z toho až zomreť a keď nakoniec dostal toho druhého, zistil, že to nie je to, čo si predstavoval...
Podľa mňa si už urobil dosť. Ak by mi chalan, čo sa mi páči napísal niečo také alebo tak, tak by som sa s ním určite už dala dokopy vyzerá to, že ťa nechce, no nevešaj hlavu, snaž sa o ňu, nie je možné aby niektorá nechcela chalana ako ty
OMG, spytaj sa jej ci ta teda nechce, ak povie ze zatial nechce chlapa, tak sa na nu vyser, a to myslim doslovne!!!A potom ked bude za tebou doliezat neskor, tak jej povec ze dievca zatial nechces...
tiez som v tvojom veku zazil nieco podobne...a poviem ti asi len tolko, ze je ta fakt az tak nechce, ale asi jej to zvysuje sebavedomie, a lichoti jej, ze si do nej taky blazon, a asi ti nechce zlomit srdce, preto ti razne nepovedala, aby si s tym prestal....ak nema frajera, vedz, ze si najde ineho, a ty nebudes s nou..sorry, kamo. Ber to tak, ze dievcat je vsade kopa.
Keby si ma chlapec vážil tak ako ty si vážiš ju, a bol ku mna takýto pozorný, tak neváham ani sekundu...Môže len a len ľutovať, a ak sa to nepohne, tak si vyhliadni takú čo to aj ocení, táto si to nezaslúži vôbec!
moc sa snažíš si strašne milý ale baby.. proste a chvílu sa jej to bude hnusít.. mne tiež začal takto jeden chalan písavat.. najprv o je mily zlaty, a potom silná nenávist.. proste mi to liezlo krkom a on nedal pokoj.
bud jej oporou kamarátom. možno postupom času zmení názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A zváž, či ju skutočne chceš. Poznám prípady, kedy bol jeden z dvojice neskutočne zamilovaný a išiel z toho až zomreť a keď nakoniec dostal toho druhého, zistil, že to nie je to, čo si predstavoval...
dobrá rada - zabudni.
Ale inak to nevzdavaj
bud jej oporou kamarátom. možno postupom času zmení názor