kua...no proste chlap ce strasne skusit anal,sex..ale ja to neznasam raz som to skusila a nepoznam nic horsie..........som mu to uz minule slubila ale ted nvm jak mu to vyhovorit
za skusku nic nedas. niekomu sa paci niekomu nie. .... (pokial ho nema dako velky a hruby tak to nie je az tak bolestive asi, nie?| a samozrejme zalezi asi aj od jemnosi a od toho, ... to je tazko rozoberat. ked neches tak mu nic neslubuj.
a kto rozhoduje ???? ty či on ? myslim si, že ty máš mať v tomto slovo a ked hovoriš nie, tak by to mal rešpektovať chalanko .. pokial je normalny a chape tvoje priania
@5 no jo akoze ja so mto uz skusala predtym..lenze mneje to brutal ze nepriemne...ja trpim doslova.....no som minule vykseftila som cela ist na bathory do kina tak som mu slubila ...no ale ted
@12 no az tak presneto nebolo...to meoje cudo malo skusku s kapelou a ja som cela aby sme sli na bathory....no....tak som prehovorila..aj tak mi polroka s tym pili nerva..ale ted
@15...no jo...hm...viac byma zajimal nazor nato ci to nekto skusal?...no ja vem ale sme spolu stranse malo len weekendy kedze byva 200km odo mna..a bojim sa no..ked mam velku konkurenciu ..jemu verim...ale nejakej onej nie.....
@22 myslis?....akoze skusala som to raz ale priznam ze som boal sot v podanpitom stave ina kby so ms sa nato nedala...hm ...ale bolo to strasne......no asi sa ozerem zas
@33 nevme naposledny ked som mal sex nafajcena tak so mala akesy vypdky pamate s prostosti trosku som pohryzla chlapa.ale to uz davno bolo to jeste s bejvalym ...no nvm..ale to sa mi zda ze som vtedy aj pivo pila..nvm....
Preco sa hned pritom zhulit... Poznam dost takych, co sa im to skutocne paci viac ako normalny sex, len treba ist na to jemne a pomaly, chce to len prax. A ked ta to bude naozaj neznesitelne bolet, tak partner na teba snad vezme ohlad.
@30 good ale vyjadruj s slusne na moju adresu.........ja kukam uz 4sni ze mas tam ten obrzok respektive foto jak kurva ..ale neurazam ta....cela so mradu od niekoho kto to skusil ne od nejakej nany
caf moja no moj rajer tiez furt tlacil aby sme to skusili a tiez sa to pokusal robit uz niekolko krat..ale ked mne sa to hnusi...to hrozne boli....a tak som mu povedal ze to nechcem..ale on stale tlaci aby sme to skusali...no to je taky bleeeee pocit..
@47 oprava...soory nevsimla som si ze mi pismenka vynechavaju na klavesnici kua......no jo ze chlapi stale neico vymyslate strasne s vama..ale uz som chlapovy povedala ze ak ma nastve dostane tam uhorku nech vie jake to je
ach boze. akoze sorry ale podla mna je to sproste ze ty chces ist do kina a preto si mu slubila toto.. si fakt asi postih. alebo nedospela.. viac nie je na to co dodat. tvoja blbost. a este ked vies ze ti to nie je prijemne tak len kvoli svojej sebeckosti mu to slubis. boze..
Ja neviem urcite by som sa nevyspala s niekym koli niecomu a zrovna anal..tak skusala som to raz a chodila som ako rozje*any kacer ale jasne v takych ja prax nemam..kazdemu sa ine lubi,ale co som si vsimla tak kazdy chalan co poznam to chce vyskusat..
ja si hlavne nemyslim ze je hlupa alebo daco na ten sposob kazdy spravi chybu a nehovorte ze ste dakedy daco neslubili alebo tak len aby ste daco mali dosiahli... ale o to ani tak nejde.. skor mi pride trapne ze s nou siel frajer do kina len koli tomu ze ju moze vytrtkat do riti.. skor by som povedala ze od neho je to egoisticke... a hlavne ked nevie pochopit ze ju to boli alebo jej to je neprijemne alebo co...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
no ked si slubila, tak co uz, sluby sa slubuju.. ale mu potom povedz, ze ty to nerada
brrr
skus si trochu vypit pouzit gel, skusit to zopar krat a mozno sa ti to aj zapaci
Inac aj tak neviem,coho sa bojis,pokial sa na to nejde zhurta a pouzijete fajny gelik,tak je t super
ono ako tu uz par ludi napisalo ..dobry gel a pomaly ...a bez stresu lebo to bude na****!samozrejme pre teba.
si to vytrp teraz.
@30 alebo aj tak
@tetahb tha ako ti uz bolo poradene analny sex ked na to ides v klude tak sa do zniest. ak to ani teraz nebude lepsie tak smola.