to, že si buchnutá, neznamená, že ho ľúbiš (už ten výraz naznačuje, že je to len krátkodobý stav po údere do hlavy).... kašli na to, takýchto "zabuchnutí" sa ešte bude dosť.... a keby ti to náhodou opätoval (ak sa to dá tak nazvať) tak neskôr sa budeš len pozastavovať nad takýmito "lásočkami"....
sa ti pačim a ty mne? ... ak mi teraz nestrčiš jazyk do ust, tak všade roztrubim, že si gay ... aj by som ti povedala, aka som z teba paf, ale potom budeš moc namysleny
zober ho von, niekde na lavičku ho usaď a nenápadne mu povedz že sa ti hrozne páči jeden chlapec a že ho asi ľúbiš či čo, čo sa mi zdá že neni tvoj prípad ale nevadí (pričom myslíš jeho) povedz že potrebuješ radu, či mu to máš povedať alebo čo...on ti povie, že jasné aby si mu to povedala a blá blá a ty z fleku že..ten chlapec si ty keď to chceš povedať...za normálnych okolností to treba dať najavo, dotyčný si to všimne (za predpokladu že neni debil) a tak..no ale....skús
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ty dnešní chalani to je samý gay, to aby som lovila niekde vo sne....filip