do ruk sa mi dostal golf 2001 , čo mám robiť ak mám pocit že tá spojka zaberá až niekde totálne na konci a ešte jeden problém jednotka ide velice tažko zaradiť
@pstros213
prosím ťa a načo kupuje auto do ktorého musi ďalej vrážať, možna, že by si to aj sám opravil, ale aj tak ročník 2001 je fakt už staré auto...
poradil by som mu ešte trochu našetriť a kúpiť niečo lepšie,
Čo sa tej spojky týka, možno ju treba iba nastaviť. Ak nie, tak výmena. A s tou jednotkou, pravdepodobne synchrón, to znamená, že asi staršiu prevodovku zohnať. Lebo do rozoberania prevodovky sa nepustí každý a vymeniť rovno kus za kus, je v tomto prípade jednoduchšie (a asi aj lacnejšie) alebo normálne kúpiť z polska...
A čo to má nabehané?
mas v hajzli komplet spojku - lamelu aj pritlacak (moze to byt aj len lamela, skrivena strunka na nej atd..), co samozrejme moze byt (a aj asi je) dovodom toho, ze ti ide blbo zaradit rychlost
@majo pokial viem je tam hydro spojka, prvé by som odvzdušnoval... čiže tým vyvrátiš uplne @6 lebo hydro spojku moc nenastavíš ..
A este pred tou kokockou radou vymeniť prevodovku čo tak kuknúť či v nej vobec je olej ? lebo nedostatok/starý olej sa práve prejavuje na R alebo 1.
Synchron a prevodovka u golfou sa prejavujú skor na trojke...
A ak je spojka v piči ujeb tomu na 4-5st a kukni ci nevystrelia otáčky ne rofl...
@zajkousko jazdím na 23 ročnom aute, ktoré je ešte v dnešnej dobe nadštandard a luxusné. No a čo že má 23 rokov?
Staré je zlé? Kde sme to? Veď po roku 2001 sa prestali vyrábať autá, automobilky začali robiť spotrebák, sračky... ta nové "auto" si mám kúpiť? kokotina jak mraky...
@zajkousko týý kokot, lebo kazdy sereme penaze, a keby aj tak si nove auto nekupim, a vis preco, lebo netreba podporovat konzumny (likvidacny) sposob zivota a skap do rana s takymi nazormi
@zajkousko ... ty si dobrý komik
... ta UNIA o ktorej hovoroíš skôr či neksôr rozpadne a ak sa nerozpadne tak nemôže prinútiť aby si všetci čo majú staré autá kúpili ONEDLHO nové
... tiež jazdím na 18 rokov starom a je mi hej
... málo ktoré nové auto je tak dobré aby stálo za to kúpiť ho
@edisek
ved sa voz v starom šrote, ja sa nezahluším, tvoj problém, dúfam, že ti to dlho vydrži takýto drblý názor @tomtoylc
v jednom máš pravdu, únia tak či tak padne, ináč vy ste sa asi obidvaja nikdy neviezli v nejakom novom aute v živote, mi to tak pripadá...
ide mi hlavne o bezpečnosť vážení
@zajkousko kámo pred tyzdnom som v 80tke sepalil diviaka v lese, na aute z r.1995, nikomu okrem diviaka sa nic nestalo, auto je v stave nahodit novy predok a vozim sa dalej...
btw. za auto som kupil za polovicnu priemernu mesacnu vyplatu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
prosím ťa a načo kupuje auto do ktorého musi ďalej vrážať, možna, že by si to aj sám opravil, ale aj tak ročník 2001 je fakt už staré auto...
poradil by som mu ešte trochu našetriť a kúpiť niečo lepšie,
ty hihihihihi
A čo to má nabehané?
A este pred tou kokockou radou vymeniť prevodovku čo tak kuknúť či v nej vobec je olej ? lebo nedostatok/starý olej sa práve prejavuje na R alebo 1.
Synchron a prevodovka u golfou sa prejavujú skor na trojke...
A ak je spojka v piči ujeb tomu na 4-5st a kukni ci nevystrelia otáčky ne rofl...
Staré je zlé? Kde sme to? Veď po roku 2001 sa prestali vyrábať autá, automobilky začali robiť spotrebák, sračky... ta nové "auto" si mám kúpiť? kokotina jak mraky...
jazdiš na veteránovy a ver tomu onedlho ani tei nebudu môcť jazdiť po cestách, veď vieš ÚNIA
... ta UNIA o ktorej hovoroíš skôr či neksôr rozpadne a ak sa nerozpadne tak nemôže prinútiť aby si všetci čo majú staré autá kúpili ONEDLHO nové
... tiež jazdím na 18 rokov starom a je mi hej
... málo ktoré nové auto je tak dobré aby stálo za to kúpiť ho
ved sa voz v starom šrote, ja sa nezahluším, tvoj problém, dúfam, že ti to dlho vydrži takýto drblý názor
@tomtoylc
v jednom máš pravdu, únia tak či tak padne, ináč vy ste sa asi obidvaja nikdy neviezli v nejakom novom aute v živote, mi to tak pripadá...
ide mi hlavne o bezpečnosť vážení
btw. za auto som kupil za polovicnu priemernu mesacnu vyplatu
veď každy miluje toho svojho tátoša, bodaj by ti to vydržalo