Ahoj mám malí problém. Automatická prevodovka Audi a6 2.5TDI rok v. 2004 keď dupnem na plyn alebo rozbieham z kopca začne klepať, trhať. Niekedy keď zastavím tak mi na displeji začnú blikať všetky rýchlosti a nejde pohnúť ani dopredu ani dozadu čím to je?
tak tu ti poradí určite veľa ľudí, väčšina z nich sú automechanici a spravia ti aj repas keby náhodou....a ak budeš kupovať nové auto, určite sa príď poradiť sem, neoľutuješ....
@hagelslag teoreticky hej no mňa len udivuje s akými otázkami tu ľudia chodia niekedy...a ked sme už pri tom, automat je dosť všeobecná téma a pokiaľ sa to nenapojí na diagnostiku a nepozrie sa na to niekto kto sa do toho rozumie, je zbytočné to riešiť...môže to byť x vecí, no dovtedy to všetko budú len dohady, teorie, poprípade zbytočné deprimovačky z ceny opravy, alebo naopak naivné utešovačky od toho najhoršieho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov